"День різних новин, які ви могли не помітити" - Віктор Бобиренко

"День різних новин, які ви могли не помітити" - Віктор Бобиренко

1) До знаменитого в юридичних колах, найкорупційнішого у світі Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) надійшов позов щодо анулювання політичної партії "Слуга народу"
Позивач невідомий, але це явно хлопці з розвиненим почуттям гумору. Відповідач - Мін'юст.
Як пояснили в суді, позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Мін’юсту, оскільки той нібито порушує закон і не робить подання до суду щодо анулювання реєстраційного свідоцтва партії.
Ясєн-красєн, що закінчиться нічим, але Слуги трошки побігають. І то добре.
2) Виданню "Бабель" інсайдер зі Слуг сказав, що після місцевих виборів Слуги задружать із ОПЗЖ у ВР, створять такий собі ситуативний союз. Плюс заблокуються з ними в більшості областей сходу і півдня в обласних радах та радах обласних центрів.
Як після цього можна відчувати себе патріотом України і голосувати за СН - не знаю. Які це ракушки мають бути в голові?
3) Відомо, що на відміну від наших - самих гуманних судів (в інтересах олігархів) і нашої правоохоронної системи - у США суди і правоохоронці не гуманні. Вони за торжество закону. Особлмво коли справа - про українських олігархів.
І ось, о чудо, ФБР проводить обшуки в офісах компаній, повязаних з Коломойським, зокрема у компанії Optima у Клівленді та Маямі.
Проводять за зверненням державного ПриватБанку.
Нам би не дати Коломойському хоч на день заволодіти ПриватБанком і відмінити позови, і американська феміда сплете нашому найнебезпечнішому олігарху лапті.
У якій там камері сидів Лазаренко?

Віктор Бобиренко