"ДЕНЬ УДАВСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДЕНЬ УДАВСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Підсумок дня – я виявився правий. Птахи-ДБРуни, що як відомо відрізняються розумом і дотепністю (але в альтернативних формах), намагалися довести що за 10 мільйонів бюджетних грн., вони відкрили що Порошенко завдав Україні шкоду на 500 тис. А адвокати Порошенка виставили їх тими ким і є насправді ЗЕкоманда. Коміками і блазнями.

Ті хто пришов на це подивитися і по вболівати – той насолодився видовищем. Хто не прийшов – той мусить позаздрити тим хто прийшов і прийти наступного разу. Буде так само цікаво.

І так, якщо вам дорікають що ви приходили за гроші – не заперечуйте. Краще нагадайте їм що Порох – на 2-му місці Форбс, бо фонд Ротшильдів компаніями ще ніколи не керував погано, а відтак гроші у Пороха є, і їм – ЗЕздець. Крупний. Далі можна насолоджуватися ЗЕстерикою.

Ще я виявився правий, що ЗЕчарованих громадян набагато менше ніж здається, сьогоднішня хода – тому доказ. А це означає що я правий і у всьому іншому – з опонентами треба не сваритися, а говорити з ними. Багато. Детально. Шукати як до них достукатися. Бо ми всі – українці. Ми всі в одному човні. Тож або преконаємо критичну кількість наших опонентів – або ні. Але друге буде дуже кисло. Так що – все в наших руках.

Перевірено!

Дмитро "Калинчук" Вовнянко