"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

Офіційно: За період з 13 по 19 листопада українські воїни на різних напрямках фронту знищили понад 7020 російських окупантів. Це майже на 400 загарбників більше, ніж Сили оборони ліквідували тижнем раніше.

Також знищено 711 одиниць військової техніки та озброєнь ворога.

Подробиці "демілітаризації" загарбників упродовж тижня, що минає, розкрив перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.


З охопленої боями Авдіївки врятували двох коней, що загубилися.

Коні бродили містом з весни 2023 року, втративши дім на фермі в Ласточкино, яку тоді розбомбили. Тварини здичавіли і не давалися людям.

Щоб вивезти коней, до Авдіївки приїхав конюх із власним конем – аби приманити двох цих. План спрацював – коні пішли за вершником.

"Поодинокі жителі могли бачити цю сюрреалістичну процесію: вершника та двох коней, які повільно йшли за ним під звуки вибухів. Таким чином, кортеж дістався сусіднього села, а вже найближчим часом коней евакуюватимуть за межі області", - розповіли в поліції.

Життя тварин також важливі!


Фінляндія направила військових до кордону з рф через мігрантів

Повідомляється, що фінські військові прибули на КПП "Вартіус" на кордоні з рф, щоб допомогти прикордонникам звести тимчасовий захисний заслін від мігрантів, яких російська влада цілеспрямовано направляє на кордон з новою країною НАТО. Не перемогти, так хоч нагадати, гасло сучасної Росії.