"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

Він просто тяжчий за повітря.

На Росії не змогли забрати і обнесли парканом крадений пасажирський літак, який сів у полі 12 вересня.

Цей пасажирський Airbus ледь не розбився в Новосибірській області через технічну несправність. На борту було 159 пасажирів.

В компании Airbus заявили, що за поломки не відповідають, бо припинили будь-яку співпрацю з країною-терористкою.

Краще б вони всю країну огородили парканом. Бо вже не злетить.


Ще трохи запорєбрікового крінжу 18+

23-річний москвич застрелився у тирі після того, як отримав повістку. Перед смертю він написав друзям, що не хоче йти воювати. У цей день він мав прибути у військкомат із речами, але вирішив як вирішив.


"Влада" Севастополя звинуватила туристів з Китаю в жадібності, скупці золота та знищенні інфраструктури міста.

«Насамперед цей (китайський) турист не привозить грошей до регіону. Він скуповує золото, наші коштовні речі. Але при цьому при всьому руйнує інфраструктуру капітально», — заявила «начальник міського управління туризму» Лариса Остапенко.

«Бідний» Севастополь… Від українських ракет життя немає - так тут ще китайські туристи решту руйнують.

От тільки нам потім все це відновлювати…


ЗМІ публікують цікаві фото зрадника Олега Кулініча, якого раніше затримала СБУ за звинуваченням у держзраді.

На знімках видно, як Кулініч обіймається зі своїм куратором від російських спецслужб Володимиром Сівковичем під час агентурних зустрічей закордоном. Саме регіонал-втікач курував із Москви мережу агентів в Україні.

Також на знімках зафіксовано, як Кулініч разом зі ще одним зрадником, екснардепом Андрієм Деркачем літає на Афон приватним літаком разом, фотографується на тлі портрета Путіна і всіляко показує свою любов до «руського міра».

❗️Нагадаю також, що саме за плівками Деркача, які він отримав з Москви, наша влада хотіла створити «слідчу комісію», спрямовану на дискредитацію Порошенка. А воно он як вийшло…


Глава міноборони ФРН Пісторіус під час візиту до України оголосив про новий пакет допомоги Україні.

До нього увійдуть 4 системи IRIS-T, 20 тисяч снарядів 155-мм калібру, протитанкові міни та інше озброєння. Загальна вартість - 1,3 млрд євро.

До Києва сьогодні, окрім міністра оборони Німеччини, прибули також президент Молдови Майя Санду та президент Євроради Шарль Мішель.


У Києві відбулися важливі зустрічі із ген. директором медійної корпорації Fox Corporation Лакланом Мердоком.

У її ході Мердоку розповіли про ситуацію на фронті та злочини Росії, скоєні проти українських дітей.

Вони мають масштабний характер. Росія вбила 554 українські діти. Близько 20 тисяч були викрадені та привезені до РФ силою та обманом, але насправді ця цифра набагато більша і може перевищувати сотню тисяч.

Ця зустріч має вкрай важливий характер, оскільки Лердок – син легендарного медіа магната Руперта Мердока. Він керує зокрема консервативним мовником Fox News, який донедавна транслював авторську програму відомого прокремлівського коментатора Такера Карлсона. Попри його звільнення, канал залишається досить антиукраїнським.

До речі, візит Мердока до України був організований за сприяння української діаспори у США. Сподіваюсь, точка зору каналу після цих зустрічей зазнає конструктивних змін.