Деолігархізація по офшорному від найвеличнішого олігархоборцуна

Деолігархізація по офшорному від найвеличнішого олігархоборцуна

У США випустили книжку про Коломойського , його зв’язки з ЗЕленським, та схему відмивання коштів при купівлі нерухомості в Америці.

У США 23 листопада у продаж надійшла книжка журналіста Кейсі Мічла (Casey Michel) "Американська клептократія" (American Kleptocracy) в якій Ігор Коломойський називається "тінню Володимира Зеленського" і людиною, яка привела його до влади. "Можливо зараз саме час для Коломойського капіталізувати свої відносини з новим наївним президентом". Книжка American Kleptocracy доступна на сервісі Amazon. Передмову до неї написав шведський економіст Андерс Ослунд.

Сподіваюсь скоро її перекладуть на українську і дадуть Верещучці і решту блаЗЕням почитати, бо не розуміє, де в нас корупцію американці бачать.

А в Україні АЗС Коломойського виграли у держави Україна позов на 4,7 мільярда. Шостий апеляційний адмінсуд відхилив скаргу Антимонопольного комітету на рішення Окружного адмінсуду Києва у справі ПАТ «Укрнафта». Антимонопольний коміте оштрафував її за змову на ринку пального. Розслідування АМКУ почалося у жовтні 2016 року.

Це той суд, що вчора скасував заборону з 2018 року, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на трансляцію в Україні російського телеканалу RTVI.

Деолігархізація по офшорному від найвеличнішого олігархоборцуна.