Депутат іде з Ради через СМС-скандал

Депутат іде з Ради через СМС-скандал

Народний депутат із "Самопомочі" 34-річний Андрій Мірошник склав мандат. Зробив це після оприлюднення його смс-переписки під час засідання парламенту. Її зняв фотограф.

У повідомленнях політик обговорює відпочинок на Мальдівах за 234 тис. грн. При купівлі туру обманює когось, називаючи "шефом". Пише, що цій людині озвучив ціну на 66 тис. грн вищу. Далі спілкується із жінкою, що підписана в телефоні як Оля:

— Я вместо того, чтоб о стране думать, думаю о любимой, которая решает глобальные вопросы с кукурузой.

Дружину Мірошника звати Інна. Вона — сестра нардепа із "Самопо­мочі" Олександра Данченка. Він є почесним президентом телекомунікаційної компанії "Датагруп". У ній до депутатства працював Мірошник. Кажуть, після оприлюднення фотографій переписки дружина подала на розлучення.

Політолога 50-річного Володимира Цибулька дивує безпечність Мірошника:

— Ми вже багато разів бачили, як фотографи викладають в інтернет переписку народних обранців. Продовження таких проколів з їхнього боку показує, що частина депутатського корпусу залишається незрілою. Ореол "Самопомочі" як нової сили, що приречена на безпомилкову поведінку, збитий. Але ­реакція-засудження фракцією колеги є моральною та повчальною. Із помилок роблять правильні публічні висновки. Це народження нової якості політики й відповідальності.

Источник: http://gazeta.ua/