"Депутат пропонує звільняти лікарів, які відмовляються від вакцинації" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Депутат пропонує звільняти лікарів, які відмовляються від вакцинації" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Депутат-служка Гурін пропонує звільняти лікарів, які відмовляються від вакцинації – навіть якщо це 80%. Знаєте, хто його пропозиції аплодуватиме стоячи? Поляки. Дивіться самі. Протягом 2020 р. з України виїхали 66 тисяч медичних працівників. Звісно більшість з них – санітари та медсестри, але й якась кількість лікарів там теж була. Ще 34 тис. медпрацівників звільнилися через пандемію та похилий вік, простіше – бо бояться померти. В Україні зараз не вистачає 33,7 тисяч лікарів і 35 тисяч працівників медичного персоналу.


-А в той самий час Польща скасувала для лікарів-українців обов’язкове підтвердження дипломів. Тобто – по факту, Польща закликає українських лікарів їхати працювати (і жити) до них. І тут – нардеп-служка Гурін, який пропонує 80% лікарів звільнити через відмову вакцинуватися…

-Я нічого не буду казати про розумові здібності нардепів-служок, тут мені зрозуміло все і давно. Я шанувальникам ЗЕ скажу.

-По-перше, в тій самій Польщі тих хто відмовляється прищеплюватися нинішніми вакцинами не звільняють – їх виключають зі списків, аби прищепилися коли з’явиться вакцина більш надійна, а прищеплюють в першу чергу тих хто ХОЧЕ.

-По-друге, Зеленський обіцяв повернути Українців з-за кордону, а не відправити за кордон 80% українських лікарів.

-І по-третє. Якщо в одному місці зібрати 9 вагітних жінок, дитина за місяць не народиться. Якщо з/п 80% лікарів віддати 20% лікарів, це не значить що 20% лікуватимуть вас як 100%. Це значить що ви потягнете лікарям гроші, аби вас бодай оглянули. Бо більше лікувати вас буде НІКОМУ.

-Нардепам-сллужкам, як виявляється, це невідомо.