"Деркач і ГРУ" - Джон Сміт

"Деркач і ГРУ" - Джон Сміт

Дубінський, який не хоче, щоб колишні поплічники запроторили його у тюрму, продовжує здавати зв'язки Єрмака-Зеленського з Деркачем (ГРУ).

Дубіньский заявляє, що Єрмак і Зеленський в якості плати за публікацію т.зв. "плівок Деркача" призначили людей Деркача керувати НАЕК Енергоатомом. (Що самому Дубінському пішло в якості плати, Дубінський не сказав, гиги).

Дубінський перераховує це кодло, яким жав руки, обнімав Зеленський, всіх цих Котіних, Галущенок і інших упирів-випускників військових академій РФ по підготовці розвідників, і додає: всі вони досі на посадах, всі вони досі керують Енергоатомом і Міненергетики.

Тобто прикольна історія: Зеленський не просто ідіот, який вліз в абсолютно палєвну операцію ГРУ по дискредитації України і Байдена, щоб "потопіть Порошенка". Російські спецслужби ще й змусили цього ідіота (бугага) розплатитися за цю операцію - віддавши Деркачу Енергоатом.

Це просто угар. Люди в коментах часто стверджують, що він не ідіот, а свідомий ворог. Та може і свідомий, але точно ворог-ідіот.

І найголовніше: дружбани Деркача досі керують Міністерством Енергетики і Енергоатомом.

Останній факт говорить, що ниточка досі не обірвана.

Бо головне питання: хто конкретно із ОП передав Деркачу записи розмов українського президента з міжнародними партнерами, тобто хто вчинив свідому державну зраду з корисливих мотивів? - відповіді так і нема.

Але цю відповідь точно знають Деркач і ГРУ (і ще знає Баканов - тому і тіхонєчко в лєс ушол).

З одного боку їм невигідно палити агента Козиря, але з іншого, якщо цю інформацію оприлюднити правильно, то від такого Уотергейту Зеля не відмиється ніколи. Чиста ст.111.