"Дешева піар-акція безсоромних комедіантів" - Карл Волох

"Дешева піар-акція безсоромних комедіантів" - Карл Волох

З одного боку, непогано, що Янелох вирішив попастися на електоральному полі Порошенка. Доки він грає патріота-державника, вірогідність, що домовиться з Путіним про застосування чергового Штайнмайєра, невисока.
З іншого, шанс, що в цій ролі він (Потерпілий) протримається довго, невисока. Якщо (точніше, коли) соціологія покаже, що рейтинги продовжують падіння, черговий геній з Банкової напише йому нову роль. А ця залишиться в творчому доробку. І такий сценарій неминучий, бо частина суспільства, для якої патріотичний наратив є основою світосприйняття, у переродження еталонного малороса не повірить - тим паче, за наявності очевидної альтернативи у вигляді Порошенка. А решті ці патріотичні вправи до лампочки. Їм низькі тарифи подавай і долар по вісім. А такого Зеленський забезпечити не в змозі.
Ну, і, я сподіваюся, що ви гідно оцінюєте всі ці вистави у виконанні РНБО (такий собі новий склад Кварталу). Бо з точки зору судової перспективи всі ці грізні ініційовані зеленими розслідування значно поступаються моїм шансам виступити в балетній трупі Ла Скала.
Дешева піар-акція безсоромних комедіантів.