Десять хороших новин 1 грудня

Десять хороших новин 1 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів: Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмут, Курдюмівка, Красногорівка, Кам’янка, Водяне, Первомайське і Мар’їнка на Донеччині. Крилаті козаченьки нажбонькали 14 скупчень лаптів і три позиції зеніток

До російської пакетної армії доєдналися 560 новобранців

Додому з російського полону повернулися ще 50 наших Героїв. Це оборонці Маріуполя та «Азовсталі», ті хто був в Оленівці і поранені у боях на Донецькому, Луганському, Запорізькому напрямках

Рада нарешті дозволила відпустки військовослужбовцям під час воєнного стану, строком на 10 днів. Раніше можна було брати відпустку тільки за сімейними обставинами.

Вчора я писала, що в Одесі вирішили знести пам’ятник Суворову, а сьогодні його вже знесли в Ізмаїлі (раптом що це Одещина). Найсмішніше, чи мабуть скоріше найкрінжовіше, що пам'ятник цій російській почварі стояв у місті, яке він штурмував, і поставили його у 2012 році

А на Хмельниччині знесли пам'ятник автору «Как закалялась сталь», совітському письменнику Миколі Островському. А, і ще у Вільнюсі почався демонтаж радянської стели на Антакальніському цвинтарі. Їх вже давно збиралися знести, але виступив проти комітет з прав людини ООН. Потім виявилося, що про це попросили заявники, які представилися етнічними росіянами. Але у нормальних країнах у русні більше немає прав. Тому тепер скульптури демонтують попри рішення комітету ООН.

Блять, як вас люблю, країни Балтії

Зеленський у зверненні оголосив священну війну московському патріархату. Каже, що РНБО доручила уряду внести у Раду законопроект (да, все блять як завжди заплутано) щодо унеможливлення діяльності в Україні релігійних організацій, афілійованих із центрами впливу на росії. Ще релігійознавчу експертизу хочуть замутити, активізувати обшуки тощо. Ну, подивимося.

Канада завершила розміщення спеціальних облігацій суверенної підтримки України. Обсяг – 500 млн канадських доларів. Фактично Канада бере цей борг, суттєву для неї суму, на себе, щоби просто нам допомогти.

А з цієї новини я волаю мартином (раптом що, це наступний левел після кричати чаєчкою). Русня, яка десятиліттями вважала, що всі, від Сіднея до Вашингтона мають вчити російську, тепер кинулася вчити іврит (+206%), грузинську (+198%), сербську (+184%), китайську (+109%), болгарську (+70%), турецьку (+55%) та вірменську (+29%). Ну бо у сраку припекло українським хаймарсом, дуже вже хочеться з’їбати з росії і дуже не хочеться на війну. А в інших країнах делікатно пояснили, що тут їм нахуй більше не радянський союз.

Рада дозволила списувати кредити на житло та авто, пошкоджені або зруйновані під час війни. Але авто і житло мають бути єдиними у родині позичальника.

Наш херсонський Єнот покусав Сальда, який намагався його погладити, але тому сподобалося. Ну але це понятно, в абізяни тільки мазохісти й ідуть. Я тільки переживаю, щоби не заразився сказом чи ще чимось наш пухнастий лапулечка. Дякуємо за чин, ми тебе обов’язково визволимо

І традиційна картинка дня із соцмереж