Десять хороших новин 11 листопада

Десять хороших новин 11 листопада

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське, М’ясожарівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Веселе, Соледар, Бахмут, Андріївка, Красногорівка, Опитне, Первомайське, Невельське, Мар’їнка і Павлівка Донецької області. Авіація, артилерія і ракетники набили лаптям 7 скупчень, пункт управління і два склади боєприпасів.

На Півдні наші козаченьки подекуди дійшли вже до правого берега Дніпра

За уточними даними минулої доби непереможна українська армія очистила від руснявої плісняви 12 населених пунктів: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенка, Костромка, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне і уронілі лаптям дві вертушки

Херсон повернувся додому. Вже офіційно, ЗСУ заходять у місто, а русня із ганьбою втекла і тепер шипить з лівого берега. Єдиний великий обласний центр, який ці затриднідокиєвські асвабадітєлі змогли за ці 8 місяці взяти, знову наш.

Так, я знаю, що це не кінець в історії з Херсоном і попереду багато всього важкого. Але тепер він вдома. І ми все вистоїмо, разом.

А от у Криму ціла вантажівка з лаптями врізалася у легковушку і героїчно застремоусилася. До російської пакетної армії доєналося мінімум 17 новобранців.

У полку контужених побільшало. У Мелітополі, у квартирі так званого «начальника департаменту культури та спорту», абізяна Андрія Бойка бомбануло закрутки з черешнею, а кришкою влучило у голову. Так шо тепер зрадник чекає смерті у госпіталі.

 Депушкінізація у Житомирі. Чергове погруддя кучерявого відламали і викинули геть. І ініціали відколупали з постаменту. Поставлять туди тепер щось хороше, щоби русню не приманював. А то ж насрать на постамент – то мрія покруче ніж спиздити у Херсоні стіралку.

З полону повернулися ще 45 наших захисників, це солдати і сержанти, які воювали за Україну.

Зеленський оголосив, що україна створює перший у світі флот морських дронів та закликав донейтити на фандрейзинговій платформі United24, і вже за годину українці назбирали собі на перший дрон за 10 мільйонів гривень. Його назвуть «Херсон»

 Макдональдс йде з Білорусі. Замість нього там буде теж «Вкусно і точка на карті, у яку скоро прилетить ракета», як на росії. Я у принципі не підозрювала, що він взагалі був у Білорусі, але ок.

США позбавляють росію статусу країни з ринковою економікою. На практиці це означає, що балайню більше не розглядатимуть як країну з ринковою економікою і не обмежуватимуть розрахунок антидемпінгових мит на російські товари

Ну і по Миколаївщині офіційне підтвердження – таки вільна, усе крім Кінбурнської коси. А найоголовніше – наші козаченьки взяли під контроль водопровід, яким постачається вода з Дніпра. Значить Миколаїв скоро буде з водою

Вісник веселої русофобії