Десять хороших новин 11 серпня

Десять хороших новин 11 серпня

Непереможна українська армія не дала лаптям покращити тактичне положення неподалік Григорівки, Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки. Спроба прориву оборони у напрямках Яковлівки, Бахмутського, Зайцевого, Вершини та Дачі обернулася грандіозними піздюлями і ганебною втечею. Штурм Павлівки вони ще довго згадуватимуть у кошмарах.

Бахмут, Мар’їнка, Авдіївка і Піски залишаються нашими.

Наша постійна рубрика «горящая росія». У Підмосков’ї горіла військова частина зі строковиками, скоріш за все казарма. Про постраждалих русня не повідомляє.

Також вночі був сильний вибух у Мелітополі, там полихало у сервісному центрі мусорів, де вони видавали свої липові документи на авто. Якраз днями його з пафосом відкрили.

Вибухи і пожежа були і білоруському, відданому росіянам аеропорті Зябрівка, звідки летять ракети по Україні. Чипси запевняють що це.... правильно, детонація

 А прямо зараз повідомляють про потужну бавовну у Новій Каховці. Здається, наші кілька разів нормально так в’їбали по лаптям

У єдиного на Росії виробника танків, нижньотагільського Уралвагонзавода – нові проблеми через санкції, нема касетних підшипників для виготовлення вагонів. Не вміють на росії робити підшипники, всі возили з загнівающего заходу. Цікаво, коли робітники заводу, відправлені у простій, почнуть розтягувати його на металобрухт

Естонія за тиждень закриває кордони для русні, якій вона раніше видала шенгени. Нагадаю, що туристичні візи лаптям естонці вже не видають. А наступного тижня збираються придумати, як заборонити русні в’їзд по шенгенським візам, виданим і іншими країнами

Ще одна прекрасна русофобська країна – Латвія, офіційно визнала балалайню державою, яка спонсорує тероризм. Росіянські біснуваті вже верещать про страшну помсту і обіцяють поставити Латвію на місце. Захарова навіть назвала латвійських законодавців «неонацистами», таке довге складне слово з першого разу продиктувала, умнічка, мабуть цілих пів години не пила.

CNN повідомляє, що внаслідок вибухів у Новофедорівці роз’їбалося сім літаків і ще два ймовірно пошкоджені. Якщо воно так, то це найбільша втрата лаптєкрилої авіації з часів Другої світової. А три воронки у землі свідчать про те, що росія убого і непереконливо пиздить зі своєю казочкою про випадкову детонацію.

СБУ похвалилася жирною здобиччю: 700 координат для вогневого ураження командних пунктів, скупчення особового складу, важкого озброєння та складів із боєприпасами лаптів. Передали цю інфу непереможній українській армій, у них тепер ціла купа цілей на вибір.

Українські синхроністки вперше в історії України виграли чемпіонат Європи з водних видів спорту

За результатами зустрічі у Копенгагені нам виділять 1,5 млрд євро готівкою, обладнанням і навчанням для зміцнення військового потенціалу. Польща, Чехія та Словенія збільшать виробництво артилерійських систем, боєприпасів та іншої військової техніки для України. Британія відкриває фонд для збирання коштів на виробництво зброї і обіцяє нам більше РСЗВ, які можуть вражати цілі на відстані до 80 км.

The Insider отримав доступ до архіву скарг у військову прокуратуру рф, написаних лаптями та їхніми родичами. І там одна мякотка

Замість одного лаптя поховали рештки від іншого, герлфренд лаптя потім впізнала його серед полонених, але родичі відмовляються його шукати, бо вже отримали гробові.

Строковиків звозять на війну, а коли вони кажуть, що путін же казав срочників не посилати, регочуть «більше вірте тєлєку»

Контракт можна порушувати як завгодно, все одно не звільняють

В госпіталях якщо руки-ноги є, ніяких скарг не слухають і відсилають назад на війну

Лапті розграбували будинок «ДНРівців», які отримали російські паспорти. Всюди насрано, все поламано, «скажите, (плачеться у скарзі) они пришли нас защищать или грабить и убивать?»

Так от лаптям і сепарам карма прилітає бумерангом по їбальнику. І це ще тільки початок.


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії