Десять хороших новин 12 липня

Десять хороших новин 12 липня

У районі Дементіївки якісь самовпевнені лапті спробували примусити непереможну українську армію відійти, але зрештою самі швиденько зйобувалися, поки живі. Не так пощастило лаптям на інших напрямках, спроби покращити тактичне положення часто закінчувалися тим, що вони тікали, послизаючись на гівні і кишках попередників.

Тим часом ряди «командырявых» завдяки нашим козаченькам сьогодні поповнив командир Волгоградської 20-ї лаптєногої гвардійської мотострілецької дивізії, полковник Олексій Горобець. Черговий манкурт з українським прізвищем. Думав, що пішов «на» Україну, але виявилося, що «в». Да так, що навіть по зубах не впізнали. Щоби ідентифікувати те, що від нього залишилося, знадобився ДНК-тест.

І ГУР сьогодні котики, розгромили лаптям в'язницю на Херсонщині і визволили п’ятьох наших, що були там у полоні. Нашим – воля, абізянам – піздюліни. Це той обмін, який мені найбільше подобається.

Фейерверки сьогодні були на ще одному складі з боєприпасами лаптів під Херсоном, у Чарівному. У Новій Каховці, до речі, склади досі палають, як надія русні назавжди захопити Херсон.

 Роз’їбалася також військова база у районі Мелітополя, місцеві чули близько 25 вибухів. Це та сама база ДСНС, яку лапті захопили і звозили туди свою покоцану у боях техніку. Захоплена будівля СБУ в Енергодарі теж зустріла не одну бавовну.

Загалом за добу було знищено шість складів з боєприпасами.

У Криму відпиздили абізяну у військовій формі з літерою зет

 В Україну прибули перші вісім суден за агропродукцією, щоби вивозити її через Дунай у Чорне море. І це все завдяки визволенню Зміїного. Загалом зараз на завантаження очікує понад 90 суден.

Херсонські партизани розвішали на ствопах опудала лаптів. Не перестаю захоплюватися цими відважними пиздюками, які взагалі нічого не бояться і луплять акцію за акцією. Саме завдяки їм лапті навіть за мівіною у сутінках по одному виходити бояться

У Бурятії – бунт. Цілих півтисячі бурятів відмовилися їхати воювати в Україну. Ті, кому не вдається розірвати контракт, вистрибують з автобусів. «Я не хочу бути окупантом. І я не розумію, чому ми денацифікуємо Україну, якщо я 9 років жив у Москві і там мені казали «чурка». Ви впевнені, що «денацифікації» потребує Україна? Ви кажете, що хочете захищати російську мову в Україні? Згадайте, що відбувається з мовами корінних народів Росії? », - розповідає один з них.

Нарешті стало доходити.

7. Другий транш макрофінансової допомоги від ЄС складатиме всю решту суми, передбачену новим пакетом допомоги - 8 млрд євро. Плюс, уряд Литви схвалив пакет допомоги на 10 млн євро.

Плюс, ЄС заморозив російських активів на майже €14 млрд. Ви теж навіть не знаєте, що з цього приємніше?

На росії через віспу мавп не відкрилося посольство абізян. У Москві сьогодні мало статися торжествене відкриття «посольства ДНР», але у справи втрутилася природа – перший випадок віспи у балалайні. А помирати через абізян ніхто не хоче. В обох сенсах.

Лего йде з росії. Тепер російські діточки збиратимуть конструктор «папка із пакета», тому що їхні батьки – кінчені і підтримують війну. Конструктор, правда, бракований, як і вся їхня країна, то ноги, то вуха непарні, але Задорнов же казав, що у російських дітей неймовірно развіто воображеніє.

Вчора писала про одночасні пожежі з потопами на росії і так муляло сказати, що де ж решта кар єгипетьських, наприклад, сарана. Чесне слово. І сьогодні пупупіду - Краснодарський край росії потерпає від нашестя сарани! Жруть посіви як окупанти нутеллу.

Там ще небагато залишилося: кров замість води, мор худоби, нариви і виразки, тьма, смерть первістків. Давай, господь, піднажмі.