Десять хороших новин 13 вересня

Десять хороших новин 13 вересня

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів-мазохістів у районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка. Крилаті козаченьки завдали два удари по позиціях зверху, ракетники від себе досипали там, де не встигла авіація.

Наша постійна рубрика «контрнаступ на Херсонщині». Не тільки на Харківщині видбуваються дивні дива. Лапті з’їбалися зі свого форпосту під Херсоном (Киселівка) і відійшли назад у бік річки Дніпро. Як видно на супутнікових знімках, всі лаптєвози крім чотирьох звалили з позицій. Складається враження, що лапті починають розуміти – від Херсону їм скоро дістанеться тільки хер.

Тим часом непереможна українська армія прорвала лінію оборони у районі селища Давидів Брід і перейшла річку Інгулець. Принаймні є таке відео.

У Мелітополь, щоби вони там сильно не скучали без контрнаступу, завітала бавовна. За даними Федорова, щось гучно і красиво розйобується в районі аеропорта, де у лаптів база. Після трьох вибухів в Мелітополі, Енергодарі, Приморську, Приазов’ї та Дніпрорудному зник російський мобільний зв’язок.

Була у лаптів така собі перша гвардійська лаптєнога танкова армія, призначена для війни з НАТО і захисту Москви. Але непереможна українська армія не знала, наскільки це потужні тактикульні лапті, тому виїбала і висушила їх як звичайних чмонь. Решту цих страдальців поспішно вивели з Харківської області. «Ймовірно, Росії знадобляться роки, щоб відновити цей потенціал», - повідомляє розвідка Великої Британії.

Судячи з того, як русня активізувалася у Криму і які звідти приходять новини, вони вже розуміють, що кримчани стрепенулися і чекають на звільнення, а крисіяни – на можливість з’їбати куди завгодно. Я вже неодноразово писала, що владна верхівка давно вивезла сім’ї, а пересічні крисіянці намагаються хоч за щось продати свою нелегальну нерухомість. У пабліках обурюються, що мовляв, як це мобілізація, що це значить – помирати за росію. У тих же пабліках роспропаганда робко натякає, що укропи – звірі і коли звільняють територію, влаштовують різню абізян. Кримських абізян захищатися це ніхуя не мотивує. вони хотіли велику пенсію, ковбасу по 2.20 і не вчити українську, а не вотетовотвашевсьо.

Тому «отєчєство» взяло і закрило виїзд з Криму усім, кого можна мобілізувати і забирає їхніх синачєк. Ходять чутки, що курсанти Нахімки цього року випустяться достроково і одразу у м’ясорубку. Гардемаріни блять. «По волє рока так случілось» )

Під Брянськом, неподалік українського кордону, партизани підірвали дві опори ліній електропередач. Поряд із пошкодженими конструкціями силовиками було виявлено підривник сповільненої дії.

На Луганщині лапті розбігаються, не очікуючи контрнаступу. Втекли зі Старобільська, Сватового і Кремінної при тому, що непереможна українська армія туди ще навіть не заходила. Щоправда у Сватове потім повернулися, мабуть кілька унітазів забули.

А з цієї новини я кричу качечкою. Русня спочатку завезла на окуповану територію Харківщини вчителів, щоби викладали нашим дітям все по росіянську. А коли зйобувалися, то кинули цих інтердевачєк з мєлкамі напризволяще, ще й списки їхні в адміністраціях залишили

Позарилися курви на південний клімат і крадене житло. Ну то тепер отримають казьоноє. І треба ще якусь колонію поближче до Закарпаття, щоби не думали, що українська мова – то просто трошки неправильна російська

У Маріуполі партизани підірвали патруль, як результат – троє лаптів відправилися на больнічку. Символічно, що патруль підірвався саме намагаючись стерти «Ї» (новий символ українського спротиву) і спіймати художників.

Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди перестали приймати в русні документи на туристичні візи. Мрію про день, коли для громадян цієї людоєдської країни закриється весь світ. І цей день наступить. Колись здавалося неможливим те, що їх взагалі кудись не пускатимуть. А тепер гидують як чумними і терплять хіба що заради бабла. Як же жалюгідно, відчувати це і все одно їздити


І традиційна картинка дня із соцмереж. Знаєте цей мем?