Десять хороших новин 14 липня

Десять хороших новин 14 липня

Непереможна українська армія вломила лаптям пизди при спробі штурму Вуглегірської ТЕС і кількох населених пунктів. Нацгвардійці у свою чергу нагадали цим ушльопкам, що не люблять, коли за ними спостерігають, тому натягнули очі на сраку кільком групам спостереження. Спочатку волю відвели снайпери, а потім вже підключилася уся команда, з агсками, корсарами, автоматами, вопщем, хто на що був багатий у цьому виході.

У Херсоні трусливі абізяни з’їбалися з будівлі ОДА, бо бояться там працювати через обстріли. Не знають, дурники, старої україннської приказки – не бігай від ЗСУ, все одно помреш, тільки захеканий.

А у Херсон, до речі, знову завітала бавовна. Цього разу на склад з артилерійськими боєприпасами, зачепивши дві русняві сау. За даними СтратКому, лапті панічно тікають у цивільному одязі, намагаючись забрати награбоване добро.

О, і здається, що не одна. Братчук прям зараз пише про нові вибухи. Це вам, бляді їбучі, за Вінницю.

На Протасовому Яру не буде нового ЖК, а буде ландшафтний заказник. На честь Роми Ратушного. Він його таки відстояв.

Велика Британія надасть генпрокуратурі £2,5 млн на розслідування воєнних злочинів русні.

Партизани спалили завод «Сателіт» у Маріуполі, так що розікрасти ще і його лаптям тепер не вийде. А ще їм знову дуже стрьомно, бо ніяк не можуть зрозуміти, чого це укропы так зухвало діють у їхньому глибокому тилу, зате добре розуміють, що це вони поки тільки розмінаються

У НАТО і ЄС відповіли на статтю FT про контрабанду зброї, щоби не писали більше всякої хуйні – Україна повністю виправдовує довіру своїх міжнародних партнерів.  

 З рубрики «здобули». Нейтральна до 24 лютого Швейцарія тепер більшістю громадян підтримує зближення з НАТО.

Лапті продовжують срати цеглою через наші Хаймарси. Вони вже дружинам на них скаржаться. Кажуть, бєндєри там сидять каву пьють, на кнопочки тиснуть, а їм потім вогняна пізда прилітає, і залишається тільки бігати подалі від розбитих танків та верещати од безсилої люті.

Так, друзі мої, виглядає заздрість.

Ну і повеселю вас наостанок прикладом з прекрасних російських реалій. У Пітері собачка провалився у відкритий люк з мазутом. Дівчинка, власниця, забігала у пошуках допомоги. У жеку сказали, що їм похуй, бо це важко, витягувати з мазути собачку породи лабрадор. Викликані МНСники сказали, що їм теж похуй, бо це не їхня робота, але щось вже придумають, після чого один з мнсників провалився у сусідній люк.

Блять, я не знаю, як ці істоти шлях собі знаходять, коли народжуються.

Вопщем, поки собачкіни власники бабралися у мазуті, тримаючи на поверхні голову нещасного песеля, герой-рятівник якось виплив сам. Чи допоміг хтось дістати собаку, чи донька з батьком зрештою самі його витягли, поки рятувальники не угандошили біля того люку усю їхню родину, так і не зрозуміло.

Головне, що пес живий. На лаптєногих якось похуй. Пишуть, там ще шість відкритих люків поряд є.