Десять хороших новин 14 жовтня

Десять хороших новин 14 жовтня

Непереможна українська армія покрошила у Хлібодарівці Донецької області, Токмаку на Запоріжжі і Токарівці на Слобожанщині більше 250 лаптів. В Антрациті на Луганщині поламали копрокадаврам купу техніки, яку ті везли залізницею. Боги війни, разом із крилатими козаченьками, спустили благодатний вогонь на 20 скупчень, розбили зенітну батарею і три пункти управління

На фоні масової втечі русні з росії справжніми патріотами залишаються їхні ракети. Не хочуть покидати росію-матушку. Сьогодні їх знову випустили по Харкову, а вони роз’їбалися у Бєлгороді. Поцілили в електростанцію «Луч». Тепер русня сидить без світла

Тим часом на військовій базі Росгвардії на Бєлгородщині масово детонують консерви. В них там вже три двохсотих лаптя і 14 трьохсотих, а кілька в томаті ще тільки вийшла на тропу війни. Якщо дійде до кабачкової ікри, військову частину будуть розформовувати.

Reuters пише, що Штати готують Україні новий пакет військової допомоги на $725 млн. Очікується, що це будуть боєприпаси і хамвікі – штука, дуже корисна для мобільних груп у контрнаступах.

Хваленому руському балету настає пизда з дуже тривіальної причини – русня не вміє робити навіть пуанти. А через санкції імпортні вони тепер не можуть купити. Бальшой тєатр скоро танцюватиме в онучах і лаптях. Лебеді з цим не дуже вдаватимуться, а от стрибати жабкою – самоє оно. Як і має бути на болотах.

Русня масово зйобується з Кремінної. Командири розривають собі рти, щоби переконати лаптів залишатися і тримати лінію оборони на Луганщині, але інстинкт самозбереження виявився сильнішим за бажання подарувати мамі ладу-200. Лапті кидають зброю і тупо дезертирують. Щоправда, більшість тут же потрапляє під арешт

 Нідерланди виділять Україні 70 млн євро на ремонт систем опалення, водопроводів та будинків. Сума буде виділена через фонд Світового банку, що був спеціально створений для проходження Україною зимового сезону.

У Запоріжжі вулицю Лєрмонтова перейменували на вулицю справжнього героя - В’ячеслава Зайцева – кіборга та видатного історика, який міг би стати знаменитим європейським науковцем, якби не війна.

Ще трохи про результати Рамштайну. Іспанія передасть Україні чотири системи ППО Hawk, Португалія - гелікоптери, Литва – безпілотники, бронемашини, зимовий одяг тепловізори та інші ніштяки.

І наостанок мякотка з російського православ’я. Бо попи останніми днями віджигають просто як пекельний сатана.

В Іркутській області піп повадився публікувати на грішних фейсбуках пости на підтримку «спецоперації». Парафіянин і за збігом місцевий депутат почав доводити батюшці, що церква у таких питаннях має бути нейтральною. Звісно ж ніхуя не довів і од злості повідомив йому, що ставить свічку за те, щоби українська армія перемогла і пройшла по красній площі. Піп у відповідь звернувся до вищої інстанції. Нє, не до бога. До фсб.

Інший піп начпокав своїй матушці шестеро дітей і надумав сі з’їбати від цього сімейного щастя в армію. Причому набрехав воєнкому, що в нього не шестеро, а тільки двоє. Але матушка виявилася тим ще розвідником, пририсачила у військову частину, де цей кролик вже вперше за багато років солодко спав на нарах і бачив себе великим воєватєелем, і погнала цього самозваного капелана додому, витирати засраті жопи. Може він тепер її тепер теж у фсб здасть, бо бог щось якось не дуже дослуховується до цих сатаністів.

Але всіх перевершив піп з так званої УПЦ МП з гранатометом, який гатить з нього зі словами «Христос воскрес». Враховуючи, які вони там усі традиційно рукожопі, покладе він чимало своїх же. Перш ніж вони самі упокоять його у бозі у пакеті, може навіть із якимось триптихом. Дивно, як ще РПЦ не випускає їх наряду зі свічками


І традиційна картинка дня із соцмереж. Сьогодні чергова забавка