Десять хороших новин 15 липня

Десять хороших новин 15 липня

Непереможна українська армія відбила три штурми, а також втопила у крові чергову спробу лаптів взяти під контроль ділянку дороги Бахмут – Лисичанськ. Спроба покращити тактичне положення на трьох напрямках закінчилася для лаптів значним погіршенням положення

80 одшб на Сході налупила 9 танчиків, 7 бронєлаптєвозів, вантажівку і близько 70 лаптів.

Бавовна прилетіла по Дар'ївці, там повторне ураження накопичення військової техніки, у Новій Маячці знищено техніку і командно-штабні машини – це Херсонщина. У Кадіївці на Луганщині наші в’їбали по складам боєприпасів, після чого там 2 години горіло, вибухало і гупало

Лукашенко показав майстер-клас, як угандошити країну, навіть не вступивши у війну. Moody's зазначила, що Білорусь опинилася у дефолті за зовнішнім боргом, оскільки картофенфюрер вирішив вслід за путіним виплачувати за єврооблігаціями у рублях. З таким же успіхом платити можна було чипсами.

На росії тим часом впав промисловий оптимізм. Пам’ятаєте, я писала про дефляцію? Так от, підприємства вже скорочують виробництво, бо ніхто ніхера не купує. Експерти Інституту Гайдара вважають, що дно санкційної кризи ще не досягнуто, проте ситуація стрімко погіршується.

Хлань пише, що Сальдо кажеться у комі. Раніше, нагадаю, гауляйтера Херсонщини кілька разів пробували підірвати, але в абізяни срака виявилася із чугунія. Так шо тепер тримаємо кулачки.

Абізян у Мелітополі настільки зафрустріровали партизани, ЗСУ і Хаймарси, що вони вже готові працювати проти росіян, каються і просяться назад. Мовляв, вбивають одного за одним як тарганів капцями, так іще і бабла за таку вредну роботу недоплачують. Русня в ахуї від таких розкладів, так шо можливо скоро самі прочистять популяцію.

До нас приїхали перші системи MLRS M270! Резніков пише, що це так же ахуєнно, як і Хаймарс, тільки ще з 12 ракетами у пакеті і на гусеницях. Над вопами лаптів, разом із закатами, замайоріла велика аліна кабаєва.

І це ж ще навіть не почався лендліз

Ви не повірите, але на росії загинається ринок пива. Через високі ціни він вже скоротився на 5%, а після НР має на 30%, бо вводиться нове маркування, яке призведе до нової хвилі подорожчання. Враховуючи що значна кількість лаптів не може жити тверезими, вся ця угрюм-рєка потече в аптеки за боярою.

Але маркування скоріш за все скасують, цар же добрий, він не допустить, щоби народ протверезів.

Севастополь, цей з якогось хуя город слави руських моряков, нарешті показав, город чого він зараз і для руських моряков, і для руських морпіхів, і для іншого гарматного м’яса, що вважало себе другою у світі армією. Купа нових могил моряків з крейсера москва, морпіхів, зачищених під час санобробки Зміїного, збитих льотчиків. Там тепер ховають жмурів і з Криму, і з усієї росії.

Така вона, доля зрадників. Повні кладовища замість повних пляжів. Жеріть. Скоро по лендлізу ще камені з неба підвезуть.

Русня видихається. Те, що путін перевів економіку на воєнні рейки, заборонивши підприємствам відмовлятися від держзамовлень і наухвалював ще купу законів про війну означає не тільки те, що вони готуються воювати роками. Це означає, що росія вже не вивозить. Вони могли і так трахати економіку, без будь-яких оголошень, як роблять це із прихованою мобілізацією. Але путін спеціально лякає, що ще воюватиме і воюватиме

Але і самому вже, блять, не хочеться, бо закінчується м’ясо, вже навіть буряти бунтують, закінчуються ракети, а нові складно робити, бо санкції, закінчується терпіння в олігархів. Бо партизани і артилерія, бо гарпуни і хаймарси.

Тому їбаная русня влаштовує нам тепер тривоги по всій країні, бомбить ТРЦ і трясе мудями у бік переговорного стола – оддайте нам мовляв все нами окуповане і ми від’їбемося. Щас і Європу почнуть переконувати, що ви тут без нашого газу мерзнутимете, а Україна ламається.

От тільки не одні ми вже зацікавлені, щоби ерефія перетворилася на злиденну жалюгідну країнку без права голосу.

Вісник веселої русофобії