Десять хороших новин 15 серпня

Десять хороших новин 15 серпня

Непереможна українська армія на Харківському напрямку відкинула чергову спробу лаптів прорвати нашу оборону. На Слов’янському напрямку абізяни і на штурм ішли, і задіювали артилерію, але традиційно обісралися. На Краматорському пішли на штурм і зйобувалися, гублячи по дорозі ручки і ніжки. Приблизно за таким же сценаріям пройшли штурми на Бахмутському, Запорізькому і Авдіївському напрямках.

Братчук повідомляє, що бавовна прилітала на бази лаптів у Токмаку, Попасній і склад боєкомплекту на Херсонщині.

Судячи з останніх новин, база вагнерівців у Попасній всьо. Прігожин на жаль живий, але казарма роз’їбалася вщент, згоріли ніштяки і зброя, кількох вагнерівців розірвало від таких яскравих вражень. Подякуємо за це, нагадаю, руснявому блогеру, який спалив позиції.

Латвія передала нам чотири вертольоти: два Мі-17 і два Мі-2.

На Прикарпатті СБУ заарештувала і передала в АРМА активи російських компаній на понад 200 млн грн. Це було виробництво картонної та паперової продукції для промисловості, в одній компанії 100% статутного капіталу належало російському уряду, у другій – 75%, а решта – Україні. Ну пиздець просто, любі друзі, скільки ще такої російсько-української хуйні на 8 рік війни по різних кутках не дуже навіть і ховалося.

В «ДНР» лапті під час обстрілу завалили свого ж типу віпа. Зампред апщественной палати Алтайського краю Євгеній Новіков за якимось хером припиздував на окупований Донбас, потрапив там під обстріл Шахтарського району і показав отріцатєльную живучесть. Сталося це вже давно, а ідентифікували його особу тільки зараз, по черепу. Бідний йобік.

Наша постійна підзабута рубрика «а шо там у Бєлгороді». На Бєлгородщіне дрон-камікадзе знищив вишку зв’язку неподалік кордону. Наш Генштаб делікатно відмовчується

 В Абізянії - черговий скандал, «ЛНР» не хочуть воювати за «ДНР». Построїлися значить напівколом самі живучі представники батальйону 2740 і заявляють, що в «ЛНР» вони вже перемогли, а в «ДНР» на забій їхати не хочуть, а їх усяческі до цього примушують. При тому, що вони на чистом еленерськом командуванню заявили, що це не по понятіям.  

Раніше, нагадаю, навпаки «ДНР» відмовлялася воювати за «ЛНР», приблизно із тими ж формулюваннями, тільки без перемоги.

Якійсь ніхуя не братські народи у Путіна получаються.

З жовтого корпусу КНУ ім Шевченка демонтували меморіальну дошку, присвячену Михайлу Булгакову, якому проживання у Києві ніяк не заважало поливати брудом український народ. Незрозуміло, нащо його возвеличувати.

Естонія з Фінляндією зговорилися закрити Фінську затоку для військового лаптєфлоту після того, як Фінляндія стане країною НАТО. Для цього вони об'єднають берегову оборону. Таким чином, Балтійське море стане внутрішнім морем НАТО. Російський військовий балтійський флот, іді нахуй

І випадок у якому вся Росія. У Свердловській області тепловоз рухав перед собою 21 пустий вагон, але щось пішло не так, останній вагон зірвався і улетів прямо в туалетну кабінку, що стояла поблизу шляхів.

За раптовим збігом, саме у цей момент в туалет зайшла подумати про своє нещасне життя місцева робітниця. Знаєте, її навіть трохи шкода може було би якби я точно знала, що вона не підтримувала Путіна

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії