Десять хороших новин 15 жовтня

Десять хороших новин 15 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новосадове на Краматорському напрямку, Яковлівка, Берестове, Бахмут, Бахмутське та Опитне на Бахмутському напрямку, Красногорівка, Невельське, Первомайське, Мар’їнка та Побєда на Авдіївському напрямку. Крилаті козаченьки сьогодні дали дракаріса і завдали по лаптям більше 30 ударів, набивши 23 скупчення і 7 позицій зрк. Артилерія теж усіляко демонструвала, що вона вогонь і додала до порядку денного 15 вдало уражених цілей.

І ще наші любі головорізи похвалилися екзотичною дичиною: взяли у полон сімох копрокадаврів, які воювали ще у Сирії.

У військовій частині на Бєлгородщині троє мобілізованих таджиків постріляли 22 і поранили ще 16 лаптів. Двох стрілків вбито, один втік. Це за версією з російських телеграмів. Міноборони рф ці дані поділило на два і заявило, що вбито 11, поранено 15, стрілків було двоє (бо розуміють, що їм хуй піймати третього) і взагалі вони терористи «з однієї з країн СНД».

Що, не з України? Шо, так теж можна було?

В іншій частині Бєлгородщини тим часом горить нафтобаза, по якій уїбали під час обстрілу, пошкоджено один із десяти резервуарів.

ЄС готує санкції проти Ірану за постачання Росії дронів. Домопєділісь блять.

У русні закінчується мікроелектроніка для озброєння, а нову їм не те що неможливо, але дуже важко виробляти, бо санкції. Так шо ремонтувати літаки, танки і прочу високоточку вже не стає чим, через що русня дуже нервує, йдеться у розсекреченому звіті Білого дому. Ба більше, вони навіть підшипники випускати не можуть, через що вже є великі проблеми з ремонтом військової техніки.

Військову базу лаптів на аеродромі у Мелітополі вже час перейменовувати у Чорнобаївську, бо по ній прилітає, лапті її відбудовують, прилітає знов і так раз за разом. Сьогодні чотири вибухи і детонація, лапті в сльозах і соплях знову вивозять звідти свій побитий металобрухт.

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Поки ОК Південь мовчить і посміхається настільки зловісно, наскільки це вміє робити тільки ОК Південь, лапті верещать, що злобні укри опять пішли у наступ. Зокрема пишуть про атаки на північно-східному і південному флангах, непереможна українська армія потроху підбирається до Берислава.

Втім, для лаптів є і хороші новини – частково мобілізовані, яких встигли перекинути на Херсонщину, ще встигають вибрати і оплатити собі пам’ятник

На росії, у місті Партизанськ, за загадкових обставин задохсотився воєнний комісар. Знайшли його на паркані, мертвим, без видимих ознак уражень. За офіційними даними, він «трагічно пішов із життя внаслідок зупинки серця, а чого воно зупинилося, хуй його знаєт, какая вопще разніца».

А от нам цікаво: це він з голоду, бо недобрав у рамках мобілізації свіжої крові, або від потрапляння на шкіру сонячних лучів?

Через санкції доходи русні від продажу нафти зменшилися на $3,2 млрд

Німеччина передала нам 16 броньованих буртоукладальних машин Biber та 10 понтонно-мостових машин. Завдяки цим штукам наші танки зможуть перетинати водойми та ущелини шириною до 20 метрів, над якими зараз нема мостів.

Не встиг Гіркін офіційно потрапити на фронт, як на нього вже оголосили полювання, у найкращих традиціях цинічної нацистськофашистськобандеровської русофобії. Спочатку Стерненко пообіцяв тому, хто візьме у полон Гіркіна, $10 тис. Тут же появився Тополя і додав ще десяточку. За ними прискакали з шашками наголо Маркус, Стаховський і Гайдай, так шо тепер за Гіркіна дають вже $50. Думаю, шо тепер його спакують хоть тушкой хоть чучелом, навіть якщо він поїхав не на фронт, а у больнічку прокапатися.


І традиційна картинка дня із соцмереж