Десять хороших новин 16 червня

Десять хороших новин 16 червня

Непереможна українська армія за день набила лаптям техніки на $20 млн. Зокрема від нашої войовничої русофобії постраждали: два РСЗВ «Ураган», БТЗМ до «Урагану», БТР, бронеавтомобіль «Тигр», дві вантажівки, танк, БМП і склад з боєприпасами.

Довгоочікуваний Рамштайн-3 приніс нам: бойові вєртушки «Мі» та ракетні боєприпаси від Словачини, нову арту від Канади, Польщі та Нідерландів.

США обіцяють: 18 гаубиць і 36 тисяч снарядів155-мм; 18 тактичних автомобілів для їх транспортування; додаткові снаряди до Himars; 4 ремавтомобілі; 2 системи берегової охорони з ракетами Harpoon; тисячі радіостанцій та оптичних пристроїв.

А тепер увага, фанфари - голова Міноборони Німеччини заявила, що Україні на початку серпня дадуть РСЗВ Mars-2. Посол Мельник про всяк випадок вже почав придумувати про неї різні обідні ругатєльства

Ну ладно, не почав, це я вигадала. У нього все на всіх уже давно є

В окупованому Криму вперше сталася бавовна. Гупнуло у Симферополі, да так, що абізяни пообсиралися по всьому місту. За попередніми даними, руснява ППО збила ракету. Проте абізянам їхні абізянські власті розповідають, що то просто літак долав звуковий поріг.

Непереможна українська армія назавжди затулила їбальнік ще одному військовому пропагандисту – жертвою отріцательной живучесті став полковник Сергій Постнов, що займався інформаційним супроводом росгвардії у гарячих точках. Ну і згорів на роботі, так сказать

У Маріуполі раптово згоріли від підпалу два тягачі та три великі причепи до вантажівок, а руснявий МНС-ник у тисняві під час роздачі гуманітарки з незрозумілих причин помер з ножем у спині.

Такий непідходящий лаптям клімат, нє пєрєдать

Ikea йде з Росії та Білорусі, офіси закупівель і логістики закриються там назавжди. Безробітними залишаються лапті на чотирьох заводах і співробітники мережі магазинів. Імпорт також припиняється.

Цікаво, замість Ikea відкриють «Красиво і точка», а логотип спиздять у якогось конструктора?

Дерусифікація! 33 вулицям, провулкам, узвозам і площам у Києві повернуть історичні назви. Зокрема проспект Перемоги перейменують на Берестейський, площу Перемоги на Галицьку, узвіз Герцена на Репʼяхів Яр, Трудову на Чмелів Яр, Бажова на Стороконоплянську і так далі.

А на Хмельниччині заборонили публічне виконання пісень лаптєноген швайне.

На росії через санкції намітився жорсткий дефіцит безпілотників, популяцію яких активно скорочує непереможна українська армія.

І, що неочікувано – паперу для чайних пакетиків. Треба лаптям підкинути ідею, засипати чай у старі капронові шкарпетки. Смак срср, все як їм подобається.

Українські винахідники зробили тактичний багі «Мамай» для розідки, доставки БК, евакуації поранених тощо. Потужна маленька пофігень може возити чотирьох бійців, кулемет і два Джавеліна.

Вісник веселої русофобії