Десять хороших новин 16 червня

Десять хороших новин 16 червня

Макрон, Шольц, Драгі і Йоганніс привезли нам заяву, що підтримують негайне надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС. Звісно, це буде популізмом, якщо я скажу, що ця історія вже трішки заїбала з 2014 року, і якщо вже Україна не заслуговує на ЄС, то Євросоюзу краще взагалі розпуститися нахуй, з такими європейськими принципами. Тому я так не скажу, а порадію, що поки у срану Балалайню на «міжнародний форум» приїіхали Пушилін, таліби і пранкери Вован та Лексус, до нас в одному вагоні прибула елита Євросоюзу.

Крім кандидатства на вступ до ЄС ця еліта пообіцяла підігнати зброї (небагато, але маємо те, що маємо) і ще пообіцяла не тиснути у питанні переговорів з лаптями. Сильно сподіваюся, що там була ще неофіційна частина і там є щось посерйозніше.

Тим Велика Британія, задля досягнення «значного прогресу на сході», збирається відправити в Україну 20 куплених на світовому ринку та відремонтованих далекобійних самохідних гаубиць M109

 Непереможна українська армія тим часом знищує вогневий потенціал лаптів, висаджуючи у повітря їхні боєприпаси і техніку. Відбивають штурми, стоять під шквальним вогнем. Відповідають так, що лапті їдуть з глузду і готові відстрелити собі що завгодно, тільки би звалити з цієї війни.

До речі, докладаються до справи і самі колишні росіяни, легіон «Свобода Росії» наприклад похвастався, що взяв у полон двох абізян.

ССО у нас сьогодні відзначилися тим, що під носом у лаптів особливо цинічно і по русофобськи замінували і підірвали понтонний міст на Луганщині, за допомогою якого ті збиралися форсувати річку.

На росії трошки погоріло Уренгойське газове родовище – одне з найбільших у світі. Пожежа виникла на трубопроводі, через розрив труби. На жаль, вже погасили.

Мелітопольська черешенка таки стала окупантам поперек горла. Жителі села Терпіння Мелітопольської області отруїли кілька ящиків черешні, якої потім наїлися охочі до дармовщинки кадировці, після чого дев’ятеро опинилися у лікарні, дон.

А виявилося, що все просто і символічно - врожай обприскували проти шкідників і не припинили це робити, як полагається, за два тижні до початку збору

На росії зупинилися роботи на найбільшому у країні мідному родовищі у Забайкаллі, бо санкції. Необхідного обладнання більше нема. Керівництво компанії планує замінити західне обладнання російськими аналогами, так шо пизда родовищу.

Велика Британія оголосила економічну анафему головному російському сатаністу патріарху Гундяєву. Якби соцмережі РПЦ вів Мєдвєдєв, він би у притаманному йому гумористичному стилі третьокласника написав «нічєго не больна, куріца-довольна», але він сьогодні обзивається на Драгі, Макрона і Шольца, тому відповідала тільки церковна пресслужба. «Ви нас не зупините гоніннями і тиском на віру», - заявили у лакшері-попа. Зануди. Реально пора шукати нового речника.

З «бабы еще нарожают» на росії починаються проблеми. Їхній МОЗ заявив, що вони «по 0,6% на рік втрачають у популяції жінок, які здатні народжувати дітей». У популяції блять…

Тим часом ЗСУ проріджує русні популяцію рогатої худоби чоловічої статі, вже за 32 тисячі перевалило, тому дані МОЗу ставатимуть все сумнішими і сумнішими.

 До речі, цікава статистика – цього року населення Балалайні вже скоротилося на сто тисяч голів більше, ніж в аналогічний період минулого року.

 У Гаазі – прекрасна шпигунська історія. Дехто Сергій Черкасов, російський розвідник, в'їхв до Нідерландів як громадянин Бразилії, стажуватися у Гаагському суді, де розслідують військові злочини русні. До цієї операції він готувався роками, ретельно створював легенду та імітував інше життя.

Але лаптя все одно викрили, затримали в аеропорту Нідерландів і депортували до Бразилії, де на нього чекає суд.

ГУР делікатно тролить кримських абізян. Після вчорашніх вибухів у Сімферополі, коли визг стояв до неба, наші заявили, що отримали технічну документацію Керченського мосту (опори, покриття, конструкції), а Марченко каже, що це тепер взагалі наша головна ціль

Щось мені здається, що відпочивальників у Крим цього року тягнутимуть на танках.

Вісник веселої русофобії