Десять хороших новин 16 липня

Десять хороших новин 16 липня

Непереможна українська армія не дала лаптям покращити тактичне положення у кількох населених пунктах і вкотре відбила спроби встановити контроль над Вуглегірською ТЕС.

80-та одшб настріляла лаптям два танки

Наступ на Херсонському напрямку триває, але ОК Південь воліє зберігати тишу, щоби не зіпсувати сюрприз лаптям, абізянам та іншій сумнівній фауні.

Суд арештував щоби потім конфіскувати на користь держави майно депутата-зрадника Ковальова, який записався у ряди начальствующих абізян на Херсонщині. Зокрема забрали корпоративні права на 4,7 млн грн, у тому числі на «4 канал». Це той Ковальов, на якого минулого місяця було скоєно замах, але падло вижило.

Ще одного державного зрадника – колишнього керівника кримського главка СБУ (вже на Херсонщині), який злився під окупантів та усіляко сприяв захопленню області, сьогодні затримало ДБР. Інфа поки не офіційна, але фотка вже є.

Естонія забороняє русні та білорусам володіти зброєю, а вже видані дозволи будуть анульовані. Хороша ідея, нічого бігати зі стволами цим можемповторітєлям.

У Повітряних силах повідомили, що ППО отримає дві батареї Nasams, з усіма необхідними ніштяками. Не дві штуки. Дві батареї. Призначення Nasams - знищення повітряних об'єктів на середніх та малих висотах за будь-яких метеорологічних умов. Можуть захищати великі площі.

Помічницю херсонського чмоні Стрємоусова посадили на 5 років. Макака відсиджувалася у безпеці на Прикарпатті і при цьому розганяла по соцмережах усіляку хуйню про український народ і армію. У макаки, до речі, паспорт громадянки рф, так шо на перспективу може стати обмінним фондом. Якщо не склеїть лапті у тюрмі

А у Білій Церкві вигнали з універу студентку ветеринарного, що за якимось хуєм почала закликати зустрічати озброєну русню добром. Стопудово, була би хлопцем, дали би повістку і на фронт відправили. Я проти «каральної мобілізації», але от як раз у випадку з цією особою було би непогано відправити, може, не на нулі, а розбирати завали у Вінниці.  

ЗСУ з Хаймарсів настріляли вже чотирьох полковників. Загинули три заступники командира 106-ї лаптєногої повітряно-десантної дивізії: Кудрін, Кузьмінов і Васильєв. Ще один під час удару по Шахтарську вочевидь був поранений

На росії, цього разу на Кубані, гепнувся черговий літак. АН-2 не витримав зустрічі з лінією електропередач, зробив, як люблять писати лапті, жорстку посадку, а двоє пілотів продемонстрували отріцатєльную живучєсть.

А, і ще на Приморський край сель зійшов. Не тільки ж потопам, вогню і сарані старатися.

СБУшникам доводиться читати і переслуховувати хуліарди горячечного бреда, але інколи вони знаходять таку мякотку! Жаліється значить лапоть своїй ма, що його обісрана рота панікує і хоче дезертирувати, адже їхній генерал мріє взяти Харків. Вже більше 100 солдатів втекло і продовжують ето дело. Лаптємать у відповідь береться його переконувати, що це карма і він відпрацьовує гріхи за минуле життя (заробляючи їх у нинішньому, мізків як у мідії)

«У минулому житті у тебе в карті стоїть, що ти зараз у гарячій точці, тому що в тебе була зрада батьківщини».

Мама, судячи з усього, по гороскопу гівно.

 Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Поліція розігнала курси надання першої допомоги, якій місцеві лапті вирішили навчитися після обстрілів, прийнявши їх за сектантів. А і правильно, треба помирати вчитися за родіну, а не з бинтами возитися. Може там ще і манекен був на путіна схожий

Кримські партизани оголосили полювання на командира окремого дивізіону підводних човнів флоту РФ Анатолія Варочкіна, який керував запуском ракет по Вінниці Варочкіна, повідомив ексворотар київського «Динамо», а тепер український воїн Святослав Сирота. По Севасу розклеїли фотки з адресою і обіцяють $15 тис за допомогу у затриманні.

Добре би цією гнидою і вистрілити по Кримському мосту.

Вісник веселої русофобії