Десять хороших новин 17 липня

Десять хороших новин 17 липня

Непереможна українська армія придушила кілька наступів на Донбасі, завдавши значних втрат лаптям і не дала їм покращити тактичне положення у кількох населених пунктах. Варто зазначити, що лапті стали розбігатися значно швидше – чи то їх тепер не так ситно годують, що похудали і полегшали, чи то Хаймарсів бояться як чорт ладана

Гайдай каже, що внаслідок ударам по глибокому тилу лапті втратили кілька складів та командний центр на Луганщині. Раніше була інфа, що прилетіла бавовна по тролейбусному депо Алчевська, де гуртувалися абізяни.

На росії через розкрадання металу 12 вагонів зійшли з рейок і є як мінімум один загиблий. Сталося це не тому, що русня розікрала рейки, як ви могли подумати. Просто якійсь хитрий і жадібний лапоть заліз у вагон з металом і почав його красти, викидаючи тупо з вагона на землю. Один зі шматків впав не на землю, а перед потягом і ця важкенька анна кареніна пустила весь состав под откос.

Викрадач, від такої неожиданності, беркицьнувся з вагона і помер від зустрічі з жорсткою землею руською

Постійна рубрика «горящая росія». В Уфі горіла будівля арбітражного суду. Спалахнула покрівля цієї нової монструозної побудови і палало так, що було видно навіть на околицях. Цікаво, чого загорілося, ще й у неробочій день. Обирали нового верховного суддю?

19-річний Бандит із Нацгвардії (Бандит – це позивний) на Запорізькому напрямку збив з Ігли вже шосту сушку. Примітно, що Іглобой цей – ще строковик, а ПЗРК Ігла для збиття літаків СУ-25, по ідеї, штука вже доволі застаріла. (Я думаю, що новішу йому тепер не дають, бо йобне раніше запланованого по Кримському мосту, кров то молода, гаряча, і так і будуть писати ріа новості, що їхну землю обєтоватную разбомбілі бандити)

Наша нова постійна рубрика «сім кар єбіческіх». До челенджу з селями, сараною, пожежами і потопами доєдналася Білорусь. Дощами затопило і градами побило Гомель, де тусуються російські військові. Жоден лапоть, на жаль, не потопився, що і не дивно, зважаючи на їхній склад.

Британська розвідка підрахувала, що русня втратила в Україні вже третину своїх сил вторгнення. Вдумайтеся тільки – 50 тисяч трохсотих і жмурів. Так шо Британська розвідка у нашій перемозі вапще не сумнівається

Київщина очищується від кдбшників у рясах, ще одна громада у Бучанському районі перейшла від РПЦвУ до Православної церкви України. У громаді – більше 3 тисяч жителів.

Ну і новость дня – Зеленський таки звільнив Венендіктову і Баканова. Формально усунув, але хто після таких звинувачень їх повертатиме? А звинувачення ніхуя собі – президент сказав, що зареєстровано 651 кримінальне провадження щодо держзради працівників правоохоронних органів, зокрема понад 60 працівників органів прокуратури та СБУ перебігли до окупантів. І через це у нього до Венедіктової і Баканова є багато питань.

В указі про відсторонення Баканова йдеться про невиконання службових обов’язків. Останньою краплею стало мабуть затримання Кулініча, ексначальника кримського главка СБУ на Херсонщині, який злив лаптям цю Херсонщину (якось воно виглядає запіздало і піарно, Зеленський же не вчора про це і 600 зрадників дізнав). А, і згадаємо ще цю смішну історію з появою і зникненням на сайті ОГП оголошення про заплановане на 19.07 засідання конкурсної комісії з обрання керівника САП. Це призначення - одна з вимог ЄС.

Кулініч був близькою людиною Баканова, Баканов був близькою людиною Зеленського, Єрмак – близька людина Зеленська і так і не подружився з Бакановим. Із цими звільненнями люди не Єрмака у СБУ та ОГП закінчуються. Хуй його знає, наскільки це хороша новина.

З Путіна почали відкрито сміятися, але ще смішніше, як русня агриться у відповідь. Швейцарська газета Neue Zurcher Zeitung, у підбірці мемів воєнного часу, опублікувала кілька карикатур на путіна (путін на унітазі, путін з клоунським носом і ЛГБТ-веселкою на лобі), а також Зеленського в образі марвелівського капітана америки.

На росії неочікувано сильно бомбануло. Посольство рф погрожує газеті карною справою і кинулося… виправдовуватися.

Далі, вибачте, зацитую: «за гранью разумного понимания карикатура на российского лидера с отсылками к клоунаде, ЛГБТ-сообществу и военным преступникам. Президент, как известно, является глубоко верующим православным человеком и выступает за сохранение традиционных христианских ценностей в российском обществе (и уж явно не является поклонником ЛГБТ-сообщества, в связи с чем радужная раскраска его лица, как говорят на Руси, «ни к селу — ни к городу»). Посольство також обурило, що Зеленський «изображен в виде могущественного Железного человека».

У редакції Neue Zurcher Zeitung це поки не коментували. Ржуть мабуть