Десять хороших новин 17 вересня

Десять хороших новин 17 вересня

Непереможна українська армія навісила лаптям смачних пиздюлин у районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Первомайське, Миколаївка Друга та Новомихайлівка, бо вони дуже вже просили. А наші козаченьки ж отзивчиві)))

З неба лаптям десять разів прилітало по скупченню їхньої вже неживої сили і вже поламаної техніки. Тепер чимало зрк вже ніколи і нічого по нас не відстріляють.

Партизани підірвали колії у Мелітополі і у Верхньому Токмаку Першому, якими лапті користувалися для переправки палива і техніки з Криму.

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». У районі Нововознесенського група садомазохістів, під покровом ночі, висунулася у бік нашої располаги з планами наробити пакостей у тилу або отримати оберемок хуїв за комірець. Судячи з усього, обидва плани їх цілком влаштовували, бо діючи за планом №2 вони, розбігаючись, верещали як макаки, яким нарешті змили в клітці все гівно зі шлангу.

Ще одна ржачна новина – демілітаризація 180 лаптів на їхній базі у будівлі «Алкоресурс» у Херсоні.

Як організувати базу лаптів, щоби потім роз’їбеніти її з артилерії? 1. Назвати об’єкт з використанням «алко» 2.Ждать

Так от, бойові алкоголіки влашували собі там базу, а наші козаченьки одним влучним ударом перетворили її на мангал. Звідти досі відкопують тушки двохсотих. Треба там буде після перемоги встановити памятник Дарвіну))))))

Загалом на Херсонщині лапті розуміють, що скоро треба буде зйобувати і готують собі шляхи відступу. Втопили дев'ять вагонів в районі Каховської ГЕС для побудови переправи. Такі новини дуже радують, бо з’являється надія, що ці трупоїди не дуже воюватимуть за Херсон. Люди і так настраждалися в окупації, добре було би під час звільнення обійтися без обстрілів.

У Криму партизани перетворили машини Кисельова на його дачі у Коктебелі на не дуже ядерний, але попіл. Спалили його «Ленд Ровер Фрілендер» та гольф-кар.

Тим часом у Фінляндії русні машини обливають червоною фарбою, дряпають і проколюють шини. Лапті, щоби вберегти свої корита, використовують підробні європейські номери, але за це їх вже штрафує місцева поліція

Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Їбанати продовжують обстрілювати Харків, ракети продовжують повертатися в родную гавань і розриватися на Білгородщині. Сьогодні із 7 запущених у наш бік ракет до Харківщини долетіли лише 4.

Українські науковці вивели новий сорт технічних конопель «Софія», який стане у нагоді нашій армії. Тихо, не ржіть)))) з цих конопель, виявляється, можна виробляти порох, який не має аналогів у світі, використовувати у виробництві канатів і парашутів. Конопляні волокна ні не поступаються кевлару, та вони ще й легші. Ну й одяг з конопель, як ви мабуть вже знаєте, дуже комфортний у вжитку та міцний.

Нацгвардійці повідомляють, що звільнили село Діброва на Донеччині. Це поряд із Лиманом

У Мелітополі винесли у повітря базу лаптів у Радіонівському заказнику. На світанку, без оголошення війни

Раніше русню не хотіли бачити в ЄС, а тепер вони заїбали ще й Азію. Їх улюблений Тайвань не продовжив російський туристичний безвіз


І традиційна картинка дня із соцмереж. Сьогодні це картина Олега Чучупи "Почути схід". Робота ще часів АТО, але як сьогодні відгукується

З любов'ю і повагою до всіх щирих українців Донбасу, які ще у 14-му зустріли увесь цей крінж