Десять хороших новин 17 жовтня

Десять хороших новин 17 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Спірне, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Красногорівка, Побєда та Невельське Донецької області. Крилаті козаченьки, разом з богами війни набили лаптям 11 скупчень, два пункти управління, 2 склади боєприпасів, зенітку і дохуїща іранських мопедів.

Україна провела жіночий обмін полоненими: додому повернулися 108 наших дівчат, деякі були у полоні з 2019 року. В основному це військові, цивільних всього 12.

На росії у Єйську колишній цивільний пілот тренувався літати на бомбардувальнику, коли у двигун йому потрапив гусь-камікадзе з української біолабораторії. Гусь готів угандошити тільки літак із пілотом, але це ж російський пілот, тому він скерував свою тачанку на багатоповерхівку, а сам спокійнесенько катапультувався. Багатоповерхівка тепер горить з 1 по 5 поверх, у дворі вибухає боєкомплект, є загиблі, є поранені, більше 100 сімей залишилися бездомними

Птічку жалко

Непереможна українська артилерія за підтвердженою інформацією наколотила у Мелітополі 40, у Воскресенці 30, а у Василівці 25 лаптів, і ще склад боєприпасів у Бердянську.

Німеччина перестала видавати русні шенгени без виписки з фінансовою гарантією з неросійського банку. Ну так а шо, лапті, ви ж на Берлін? Або усе ж таки: на Берлін, пропустіті пожалуста, а то мене мобілізують, я безобідний пікачу, от вам усі довідки?

У пітері чмоні в армію геть погано набираються. Тож тамтешні військкомати просто перестали приймати нові списки на бронь і загрібатимуть тепер усіх цих вшивих інтелигентішек з їхніми звичками до хорошого життя.

Наша постійна рубрика «командырявые». В Україні, без сенсу та героїзму, різко обірвалося життя проксіпідполковника лаптів, командира артилерійського дивізіону Володимира Шейка

Доцента київського вишу штрафанули на 3400 грн за викладання російською. Божечки, нарешті ці чудесні прітєснєнія руського язика, як довго ми чекали на цей день.

У русні, як відомо, проблеми з мікрочіпами, які їм потрібні для їхньої техніки і чи не єдине місце, де вони їх ще можуть купувати, це китай. Але китай почав продавати їм браковані

Частка бракованої продукції у постачанні мікрочіпів та компонентів китайських виробників до РФ зросла у 20 разів, з 2% до 40%. Русня ж не може через санкції напряму купувати у офіційних дистриб'юторів. Тому терористи ідуть до всяких жуліків, які сплавляють їм усіляку поламану хуйню.

А уявіть як прикольно – залізає лапоть у танк, а танк раптом починає думати, що він не танк, а тостер

Санкції проти Ірану готує не тільки ЄС, а й США. Politico пише, що вони вдарять по економіці, зокрема по експорту, і будуть також спрямовані проти третіх сторін, які допомагають Тегерану та Москві.