Десять хороших новин 18 червня

Десять хороших новин 18 червня

Непереможна українська армія натовкла лаптям у районі Краснопілля, коли вони намагалися проводити розвідку боєм. Розвідали що там дають пиздюлів, отримали пиздюлів, відповзли лікуватися. І так у багатоьх точках.

У Сєвєродонецьку провалилися потуги взяти повний контроль над містом.

На Донбасі, за даними InformNapalm за три дні наші розхерячили лаптям мінімум сім складів з боєприпасами на тимасово окупованій території, і то великих, лише у Хрустальному було до тисячі тонн.

Потроху продовжується і контранступ на Херсонщині. Голова обласної ради закликає місцевих жителів евакуюватися, щоби полегшити роботу ЗСУ – наші не гатитимуть по лаптях через будинок, де живуть українці. А от лапті – залюбки.

У Херсоні невідомі підірвали автомобіль колаборанта Соболєва, який у абізян керує виправною колонією міста. За даними з різних джерел, внаслідок вибуху Соболєв отримав так би мовити роздвоєння особистості, бо все що нижче сраки улетіло у невідомому напрямку

Дерусифікація. Влада Миколаєва заборонила використовувати у школах російську мову. Від початку нового навчального року заборонятиметься: функціонування 1-4 класів з російською мовою навчання; вивчення російської мови як предмета, курсу, факультативу у 1-11 класах; оформлення освітнього середовища російською мовою.

Українська розвідка визволила з полону п’ятьох цивільних, яких лапті захопили під час боїв у Київській області, троє з них – під час окупації Гостомеля.

Президент нарешті вніс до Верховної Ради законопроєкт про ратифікацію Стамбульської конвенції. Ця Конвенція передбачає захист жінок від всіх форм насильства, зокрема домашнього. Країни, що приєдналися до конвенції, повинні криміналізувати психологічне, фізичне і сексуальне насильство, переслідування, а також примусові аборти, стерилізацію та шлюб. Україна підписала її ще 11 років тому, але так і не ратифікувала, тому що окремим недалеким їбанатам подобається паразитувати на патріархальних скрєпах.

Уряд планує спростити процедуру поновлення паспорту, звільнити від збору за оформлення документу, видавати паспорт без електронного підпису, якщо нема консула, підключати до видачі ДМС. За їхньою ж довідкою нараховуватимуть соцвиплати

 Маленьке, але теж знакове - Пол Маккартні не виконуватиме класичний хіт «Бітлз» «Назад в СРСР» на жодному зі своїх концертів у найближчому майбутньому – на знак протесту проти вторгнення Росії в Україну. У пісні 1968 року йдеться про російського шпигуна, який повертається до совка після перебування у США. Сер Маккартні заявив, що «було б збоченням співати веселу рок-н-рольну пісню про Росію». А перед цим Scorpions замінили слова у пісні Wind of Change і замість "Follow the Moskva Down to Gorky Park" ("Йдучи вздовж Москви-ріки до Парку Горького") тепер співають "Now listen to my heart It says Ukrainia" ("А тепер послухай моє серце, воно каже "Україна").

Росія скасовується.

Кличко пообіцяв залишити Протасів Яр зеленою зоною у пам'ять про Романа Ратушного. Рома таки переміг. Найбільшою у світі ціною. Складно про це писати без люті, звинувачень і пафосу. Просто щодо цього поставлю зараз крапку.

Українка вперше перемогла у чемпіонаті світу з аеробіки. Золото у 18-річної Анастасії Курашвілі.

Як і очікувалося, розконсервована радянська техніка русні ніхера не працює. Мангали на колесах притягли на Донбас виключно для того, щоби у них красиво горіли лапті. Тепер вони скиглять одне одному і друзям, що все воно або не їде, або не стріляє.

Символ росії прям

Вісник веселої русофобії