Десять хороших новин 18 липня

Десять хороших новин 18 липня

Непереможна українська армія утопила у крові всі спроби штурмів на Донбасі і вкотре відбила атаку на Вуглегірську ТЕС. Крім цього наші козаченьки в’їбали по скупченню лаптів у Бериславському районі на Херсонщині, ібо нєхуй на нашій землі скупчуватися.

Бавовна сьогодні прилетіла у Нову Каховку, Хлань каже, що приліт був по лаптях у районі асфальтного заводу і хижо називає НК новою Чорнобаївкою.

Таврійські ігри, ооооо, іф ю ноу вот ай мін.

А на складі боєприпасів і ПММ в окупованій Кадіївці позривало кришки на банках з бойовими помідорами. Вони ж з американських біолабораторій, біля них дуже небезпечно курити, особливо лаптям

На росії лахи знову повертаються у розділ дефіциту - найбільший європейський ритейлер H&M закриває усі свої магазини. Перед тим як остаточно піти, вони відкриють магазини, щоби розпродати залишки. Запасайтеся попкорном, скоро милуватимемося на численні бійки за модну ганчірочку.

 Наша нова постійна рубрка «сім кар єбіческіх». На Курщині пожежа та вибухи, полихає якась херня площею понад 200 квадратних метрів. Щодо вибухів, місцевим заявили, що то їхні військові виконують на кордонні бойові завдання. Ніч пройшла тривожно

А Нижній Новгород тепер Підводний Новгород, бо його затопило настільки, що змиває припарковані авто. Повністю затопило такод стадіон «воднік».

У небі над Алчевськом русня збила свій же винищувач Су-34, а гелікоптер росгвардії Мі-8 впорався сам і гепнувся неподалік Пітера. Усі лапті у даному випадку на жаль живі. Земля не прийняла цю жертву

Нещасні Буряти, яким приходиться воювати замість русні, вже у такому відчаї, що просять порятунку у Байдена. І не тільки буряти – активісти з Мордовії і Татарстану також просять американського президента підтримати їхні народи у реалізації права на самовизначення. Вони створили «Лігу вільних націй», яка об'єднала представників «поневолених Москвою народів» і приурочили свою акцію до щорічного Тижня поневолених народів, що проходить у США. Заявили, що їхні народи в заручниках у Путіна. Зрозуміло, що Байден не втрутиться, але розголос тут – корисна штука.

Виробники Байрактарів вкотре котики. Вони заявили, що ніколи не продавали і не продаватимуть свої безпілотники Bayraktar TB2 Росії, тому що вони за нас.

Путін нарешті вивчив слово «яндекс» і заявив, що іноземні інвестори втекли з Росії. Визнав таки. Тепер, каже хуйло, Ozon і «Яндекс», які раніше фінансували свій розвиток за рахунок західного капіталу, мають шукати гроші всередині країни. Ну тобто росія гроші їм не дасть

Український суд арештував білоруські локомотиви, якими РФ перевозила техніку та окупантів. Орієнтовна вартість заблокованого майна становить понад 70 млн грн. Сбушники знайшли ці тепловози на Київщині і тойво

 Російська преса нас сьогодні двічі порадувала. Вперше, коли показала сюжет про дохлого лаптя, родина якого не може отримати компенсацію. А фон усіх цих сліз і шмарклів – крадений в Україні холодильник з гарантійною наліпкою українською мовою.

Ми ж казали їбанькам, що все в українців вкрадене – конотопськими відьмами проклято. Ну от тепер ні бабла у них, ні папки, зате можна буде його голову зберігати у цьому холодильнику. На пам’ять. Бо все одно стоятиме пустий.

Вдруге – сюжетом про родину, яка втратила синачку, але майже навіть і не розстроїлася, бо мама з татом купили собі автівку за гробові і навіть тепер інколи їздять на кладбіще до сина, який воював проти фашистів.

Правда купили вони Ладу, так шо дуже не факт, що ця двійка старих імбіцилов доживе до наступних виборів