Десять хороших новин 18 лютого

Десять хороших новин 18 лютого

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка Харківської області; Стельмахівка, Червонопопівка і Кремінна Луганської області; Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Роздолівка, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Веселе, Водяне, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка і Вугледар на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 5 скупчень лаптів і збили двох калібрів

Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Чмобікі з Омська – 504 лаптєтанковий полк в/ч 83444 поїхали вчитися на артилеристів, а замість цього потрапили в донецьку абізянську республіку, де їм оголосили, що тепер вони піхота, фактично подаровані абізянському командуванню, а їхні командири з’їбалися. Вишенька на торті – їх стали возити на полігон на навчання за їхні ж гроші на бензин. Не хочете платити – значить не хочете навчатися. А єдиний їхній офіцер заявив, що він артилерист, і так як вони більше не артилеристи, то пішли нахуй. Вони і пішли – записали відеозвернення до утіпутіна.

Веселих їм помінок.

Сунак сказав, що Велика Британія постачатиме нам далекобійні боєприпаси – Сунак. На тлі заяв Нуланд про те, що США вже зовсім не проти, щоби ми бомбили Крим – дуже оптимістична новина.

Наша постійна рубрика «горящая росія». Порадували нас хімічний завод «Крезол» (лабораторні реагенти) в Уфі і Чапаєвський мехзавод, що виробляє вибухівку і детонатори на Самарщині. Щось у них там здетонувало і вибухнуло, один двохсотий, троє – 300.

Латвія передаватиме нам автомобілі, конфісковані у п'яних водіїв

«Наразі ми можемо реалізувати конфісковані у п'яних водіїв транспортні засоби, продавши їх, здавши на переробку або розібравши на запчастини, проте ми бачимо, що в нинішніх умовах вони були б корисною підтримкою для народу України», – заявив голова Комісії з оборони, внутрішніх справ і запобігання корупції Раймонд Бергманіс.

Такі котики, я не могу

Франція вирішила прискоритися і раніше запланованого доставить нам гаубиці Caesar. Також нам вже відправили 14 перших легких танків AMX-10RC і новітні протитанкові ракетні комплекси Akeron системи «вистрілив і забув»

ВВС підрахували, що лапті втратили у лютому вп’ятеро більше солдатів, аніж зазвичай. І це дані, зібрані по відкритим джерелам, вони завжди ідуть із запізненням, так шо все може виявитися ще файніше.

А за даними натівської розвідки русня втрачає по дві тисячі солдатів на кожні 90 метрів просування нашою землею. Не розуміють, що їхня тактика Другої світової вже не працює, тупорилі скоти. З «можем повторіть» вони можуть тільки дуже швидко здохнути, так і не зрозумівши від чого, або взяти штурмом картонний Рейхстаг у Підмосков’ї. І то якщо він сам на них не йобнеться.

Ізраїль обіцяє $200 млн на розбудову медичної інфраструктури. Це, авжеж, не Меркава і $200 млн, але теж у господарстві пригодиться

Ну і щоби наостаночок поволати мартинчиком. Непереможна українська армія вдруге взяла у полон лаптів, які повернулися на росію у рамках обміну полоненими. Олександру Фоменку і Руслану Вальяшину із Таганрога так понравилось в українському полоні, що вони навіть на війну вдруге готові були повернутися. Може втретє, після наступного обміну, ще й молодняк із собою приведуть. Ну, як олені роблять, знаєте

Вісник веселої русофобії