Десять хороших новин 18 вересня

Десять хороших новин 18 вересня

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Куп’янськ, Гоптівка, Миколаївка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Правдине. Спільними зусиллями наших володарів неба і богів війни більше 30 разів прилітало по місцям зосередження чумних трупоїдів, їхніх командних пунктах, опорніках, складах техніки і ракетних батареях

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Лапті там вимушені відступати, а робкі штурми мамкіних наступателів призводять до погіршення їх і без того вже невигідного становища. Пішли в атаку бронемашинами і танками, втратили бронемашину, третину воєвак, з воєм відползли в окопи відпоюватися боярою.

Антоннівський міст полагодити не змогли, натомість довийобувалися до того, що втратили ще й баржу з військовою технікою. Також є інфа про вибух у в/ч лаптів у районі «Ювілейного».

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині», де відбувся справжній лаптєцид підрозділів 11-го армійського корпусу зі складу Балтійського флоту збройних сил балалайні. Підрозділи ці втратили більше половини особового складу більше 200 одиниць технікою. Лаптєцид 64 омб Східного військового округу наразі становить взагалі 90% особового складу – трьохсотими, дезертирами, відказниками і ладами-200. Не буде більше на росії 64 омб.

А над селищем Підвисоке Ізюмського району знову майорить український прапор.

На Авдіївському напрямку наші козаченьки усіляко сприяють перетвореннню 1 армійського корпусу балалайні на колишній 1 армійський корпус. Карательна абізянська медицина вже не справляється з кількістю трьохсотих.  

У Сватовому на Луганщині благодатний вогонь знізошов на базу лаптів та абізян у колишній автостанції. Вдарили так файно і по хозяйськи, що поки абізяни відкопають своїх трьохсотих, вони вже стануть двохсотими. Поки по орієнтовних втратах їх близько двохста

У «Вконтакте» блокують оголошення про збір коштів для лаптєногої армії. Відомий музикант-українофоб Петро Лундстрєм хотів зібрати гроші на тепловізори і квадрокоптери, але «контакт» грохнув його пост, пояснивши це тим, що публікація особистих банківських реквізитів «розходиться з правилами платформи».

 У Мелітополі підірвали "начальника гбр народної міліції" Дениса Стефанкова – абізяна, який зрадив присязі і відповідав за допити полонених. Законний мер Мелітополя пише, що його хотіли зачистити фсбшники. Наскільки їм це вдалося поки невідомо.

Adidas звалив з балалайні, не виплативши 10 млрд рублів податків і зарплати працівникам. Про те, що йдуть з росії, закривають усі магазини і продажі онлайн вони оголосили ще у березні.

Наша постійна рубрика «сім кар єбічєскіх». Коли на Курщину не прилітає бавовна з України, природа сама дає лаптям просратися. Ураганом там переламало десятки будинків, та навіть вибило шибки і вбило цим одного з місцевих жителів – уламками скла йому розпороло живіт.

Страшна смерть, бути зарізаним власними вікнами і стікти кров’ю до приїзду швидкої. Дуже скоже на те, що випало багатьом українцям. Шкода що це все одно не наведе русню ні на які правильні роздуми.

І той рідкісний випадок, коли я щось цитую зі звернення Зеленського. Він сьогодні заявив, що тимчасове затишшя на фронті – це підготовка до визволення ще низки наших міст.

Тримаємо кулачки і усіляко допомагаємо непереможній українській армії їбашити русню

І традиційна картинка дня із соцмереж.