Десять хороших новин 18 жовтня

Десять хороших новин 18 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів: Огірцеве Харківської області; Білогорівка Луганської області; Новокалинове та Мар’їнка Донецької області. Авіація, артилерія і ракетники дали дракаріса по 15 скупченням, опорніку, трьом пунктам управління, двом ППО, двом складам боєприпасів і 7 зенітним батареям

Рада підтримала законопроєкт, за яким іноземці, бажаючі отримати українське громадянство, муситимуть складати іспит на знання основ Конституції та історії України, а також, що найважливіше - володіння державною мовою. Такі ж правила діють для осіб, прийняття яких до громадянства України. От інколи шкода, що закон не можна запровадити на щось, що відбувалося ще до його ухвалення.

Німеччина передала Україні 5 броньованих ремонтно-евакуаційних машин; 7 важких та середніх мостових систем; 167 тисяч патронів; 195 генераторів; 200 наметів і зимову форму. І ще до кінця року обіцяють броньовані евакуаційні машини, мостоукладні танки, додаткові гаубиці Panzerhaubitze 2000, РСЗВ і антидронні системи.

Я інколи думаю, що якби сталін дізнався, що за кілька десятків років Німеччина допомагає Україні відбиватися від росії, він би подох набагато раніше.

НАТО обіцяє найближчими днями відправити нам сотні станцій активних перешкод для протидії їбучим іранським мопедам. А їбучих іранських інструкторів доб’є геть їм не підходящий український клімат – постійно горять на роботі

Україна отримала €2 млрд від ЄС на підтримку економічної стабільності

На росії сьогодні случілось масштабне «а что случілось». У Бєлгородській області через обстріл залізничної станції більше не ходять потяги, а два села залишилися без світла. У Курській області знову сидять без світла вже знайомі нам Тьоткіно і села Попово-Лежачі. Отакою і має бути занімательна географія росії.

Тим часом русня, у якої світло ще є, дивиться в інтернет і верещить від істерики, бо до України масово полетіли літаки з лендлізом. За добу до Польщі (а звідти вже таємними стежками до нас) прибуло чотири американські важкі транспортні літаки Boeing 747, зафрахтовані Пентагоном

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Там зараз відбувається якась дуже цікава хуйня. Всі головні російські рти почали готувати публіку до того, що у Херсонській області от-от буде штота страшноє. Суровікін, Скабєєва… Навіть смішному наркоману Стрємоусову гриби і токсичний клей нашептали, що укронацисти вже майже пішли в атаку під Херсоном.

З хорошого – це паніка, вони розуміють, що поступово втрачають область і зараз намагаються мінізувати свої іміджеві втрати. З поганого – нєкроманти справді можуть влаштувати там наостанок апокаліпсис. Є ще й третій варіант – тепер вони вирішили відволікати нас півднем. Але коли це росіяни були розумнішими за українців?

Парламент Естонії визнав російський режим терористичним і підтримав вимогу позбавити країну-200 статусу постійного члена Ради Безпеки ООН. А на листопад призначене голосування Європарламенту з цього ж приводу.

Православна церква України дозволила своїм парафіям відзначати Різдво 25 грудня або 7 січня, як їм хочеться. В Україні демократія навіть у церкві.


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії