Десять хороших новин 19 лютого

Десять хороших новин 19 лютого

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області; Білогорівка, Червонопопівка і Кремінна Луганської області; Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Берхівка, Бахмут, Іванівське і Часів Яр на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 20 скупчень, 8 позицій зрк, уронілі двох орланів, ланцет і сушку

На росії ачтослучілось із системами С-300. Шота стали ламатися, як чмобік, котрого запіздячили в піхоту замість артилерії. Тільки чмобіка не жалко, а пушку не вдається полагодити, доводиться відправляти назад на болота.

У Бердянську замкнуло «Райський куточок». Цю базу відпочинку лапті облюбовали собі під госпіталь (райський куточок під госпіталь блять), у якому тепер згоріли котельня, жральня і гаражі. Подрані лапті дивом уникли благодатного вогня і тепер їх далі добиватиме каральна росіянська медицина

У Донецьку прилетіло у будівлю «прокуратури днр»

Україна запровадила санкції проти москальскої біржі та банкірів. Загалом їх 333 штуки у списку. Да, їм від цього не дуже страшно. Але тепер ми запропонуємо зробити те ж саме ЄС і США.

У Москві мусора закуповують похідні бронепанелі з іконами і текстами молитов, які мають захищати від уламків та пострілів

В магазинах на росії стали продавати фарбованого оселедця. Називається це чудо хімпрома «красная рыбка сельдь филе». Лапті читати не дуже люблять, тому хапають дешеву червону рибу, а потім верещать, що їх навіть на цьому наїбали.

Оселедець який викрасили у лосося. Президент який прикидається людиною. Пліснява яка мімікрує під країну. Шапки із собак, шуби із котів…. Далі буде хлібний м’якуш, який сформували під оселедця, щоби потім викрасити його під лосося.

«Фекалии пошли на прорыв в Светлый Яр». Рідко це роблю, але тут не можу не процитувати цього прекрасного заголовка. Батальони «Спарта», «Пятнашки» і храбрі «Фекалії» пішли на штурм лікеро-горілчаного ларька: сука, ну прямо репортаж Красовського

Але до новини. Під Волгоградом лапті у прямому сенсі утопають в гівні. Кілометровий потік залив дорогу і сільгоспугіддя, після чого поповз до райцентра.

«Как мы видим, прет вот таким напором, через дорогу перетекает и шурует на другу дорогу пониже. Это светлоярская канализация льет в поле. Оно распахано и кажется даже засажено озимыми, но точно утверждать не берусь, я не агроном, - пише місцевий Гіляровський. - Площадь разлива составила около 1 км в длину и 4 метра в ширину. Глубину реки нечистот, вероятно, никто не мерил»… А сталося це все, бо покрали всі труби. Місцеві побігли на поклон до влади, та сказала, що її не їбе, тому щоби навіть духу їхнього тут не було.

Колєнопреклоньонно уповзли. Дух, правда, залишився. Перемогли хоч в чомусь

А і вишенька, як же без неї – до цього гівном топило Волгоград, у районі музею «Россия — моя история». П’ять днів місто жило у гівні по кісточку, поки все це не опинилося у Волгі.

До речі, ви помічали, що в українській мові відсутнє слово - аналог «коленопреклоненний»?

І це ще не вся крінжа. У Тульській області відвідувач кафе-бара настучав на діджея, який увімкнув під час звернення путіна пісню Потапа і Насті «Новий год».

 «Эти действия привели к размещению в соцсети видеоролика с выступлением президента РФ на фоне песни вышеуказанной группы, слова которой воспринимались искаженно и неблагозвучно».

Діджея зрештою оштрафували на 45 тис за «підрив таким чином довіри до рішення президента рф про проведення есвео». І ви правильно здогадалися, стукача також оштрафували на 45 тис – за те, що зняв виступ путіна на фоні цієї пісні» і виклав у мережу.

Так шо ум’якчіть свої серця, Потап робить боляче не тільки нам

Вісник веселої русофобії