Десять хороших новин 19 серпня

Десять хороших новин 19 серпня

Непереможна українська армія як завжди всіх уїбала. На Харківському напрямку не дала лаптям покращити тактичне положення, на Слов’янському, Краматорському, Авдіївському, Південнобузькому і Бахмутському повідривала лаптям штурмувалки і відправила назад лікуватися.

За минулу добу, до речі, зробили хорошими аж 400 лаптів. Не інакше як збирають на якусь красиву круглу цифру до празніка.

«А еті ночі в Криму тєпєрь кому». У крисіян знову дві бавовни, одна у Севастополі, інша біля Євпаторії. Гупає так, що шибки здригаються. Лапті ніби встигли навести ППО, але ж крисіяни у вибухах не розбираються, вони тільки каменів з неба не бояться у себе «на родіне», тому всі традиційно повсиралися. Звалюють з півострова, перериваючи відпустки і продаючи за безцінь свої нові квартири.

До речі, «детонація» у Новофедорівці покрошила лаптям більшу половину бойових літаків морської авіації ЧФРФ.

Тим часом природа делікатно теж нагадує мамулічкам, што пора звалівать. Вчора у Криму, у Сакському районі був смерч, який розніс, зокрема, устричну ферму з рестораном і з десяток машин. А сьогодні потоп. Випали дві місячних норми опадів. Плавають Ялта і Сімферополь.

ЄС надасть Україні $21 млн на підготовку до опалювального сезону, а Велика Британія - $18,3 млн на допомогу біженцям і внутрішнім переселенцям

Естонія ухвалила новий пакет військової допомоги і передасть непереможній українській армії міномети, протитанкові засоби і польовий госпіталь.

А Німеччина, разом з США, купили ЗСУ 225 ракет Vulcano, які можуть знищувати цілі на відстані до 80 км.

На росії імпортозамєщєніє сягнуло кульмінації – замість пральних машин росіянкам віддали річку. Місцева влада на Півночі облаштувала річні платформи для прання, ще й піариться, як швидко відгукнулася на слізні просьби простих лаптіх. Звісно, раніше вони просто у бруд своїми кривими ногами заривалися, а тепер можна примоститися сракою на стругані дошки. До чого прогрес дійшов. Може скоро у сільмаг ще і мила привезуть.

Прати у річці, срати у дірку в підлозі, боятися поліцію, губернатора і попа… Що ви намагалися донести до цієї тупікової гілки еволюції у своїх інтернетах?

А, до речі, необучаємі нарешті запам’ятали, що правильно не «на» Україну, а «в». Проявилося це на пам’ятниках задвохсочених в Україні лаптів, що, у принципі, теж дуже симптоматично. Надгробки «жертвам спецоперації», де написано «погіб в Украине» стали часто помічати у Туві

На Бєлгородщині знову загорівся склад із боєприпасами. Сьогодні щоправда тихіше ніж вчора, можливо навіть ніхто не постраждав, але у телеграмі купа відосів, як місцеві зйобуть з Бєлгорода, бо вже здаюь нерви.

Може вони всі у відпустку у Крим?

У Новій Каховці тим часом знову потужні вибухи. Поки без подробиць

Байден підписав указ про новий пакет допомоги на $775 млн. У пакеті:

боєприпаси для Himars; 16 105-мм гаубиць і 36 тисяч артилерійських снарядів до них; 15 дронів Scan Eagle; 40 броньованих машини із захистом від мін і засідок; швидкісні протирадарні ракети; акетні системи TOW, тища джавелінів і дві тищі снарядів до них.

І традиційна картинка дня із соцмереж


Вісник веселої русофобії