Десять хороших новин 19 вересня

Десять хороших новин 19 вересня

Непереможна українська армія відбила чмонські атаки у районах населених пунктів Миколаївка Друга, Курдюмівка та Зайцеве, а крилаті козаченьки і боги війни насипали зверху тим з них, хто швидше бігав чи зліше відстрілювався. Авіація погромили 11 пунктів зосередження вже неживої сили противника, зенітну батарейку і склад боєприпасів, ППО уронілі сушку і ракету, а артилерія розтеребонькала п’ять опорників і три склади боєприпасів. День однозначно удався.

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Лапті, затиснуті між ЗСУ і Дніпром, визначилися, що краще таки ЗСУ і тепер намагаються здатися у полон вже на рівні командування. Наше командування тепер розмірковує, нахуй воно нам треба і у чому тут може бути підступ. Бо цими голодранцями ж і обмінний фонд поповнювати небезпечно, вони вже надивилися на наше життя і на своє і фіг тепер захочуть повертатися на росію

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині». ДБР, в якої за роки війни надзвичано добре розвинувся нюх на все погано спрятане, набарсучила на Харківщині цілий командний пункт з арсеналом. Тут ва і постріли для гармат, і гранати, і метальні порохові снаряди, і банки консервованих огірків, і дві бойові машини піхоти з боєкомплектами. Тепер все це працюватиме проти лаптів.

Крім огірків конечно, ними вже якось не економно збивати дрони, коли на дворі майже зима.

 На Донеччині непереможна українська армія звільнила селище Ярова у 6 км від Святогірська. А на Луганщині – селище Білогорівка. Таке враження, що на Донбасі теж триває контрнаступ.

Найбільший банк Туреччини Türkiye İş Bankası послав нахуй російську платіжну систему «мір», щоби не потрапити під санкції. Тепер банкомати İşbank не видають русскім міровцам турецькі грошики.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко

Олегу Царьову наполірували їбальник в Ялті. Прямо на центральній набережній. Версія перша: російські туристи подумали що це абізяна і обідились що вона не захотіла з ними фотографуватися. Версія друга: це були партизани. Третя – бомжі-собутильники.

Сам Царьов звісно педалює другу і каже, що це не перший випадок, коли на нього накидаються «озвірілі українофіли». У одного з них, каже, на потилиці навіть був тризуб, а на лобі сиділа білочка, і тримала у лапках візитівку Яроша

Німеччина передасть Україні дві реактивні системи залпового вогню на гусеничній базі Mars II (це типу як Хаймарси, тільки німецькі) і пів сотні бронетранспортерів Dingo.

 «Ми тримаємо наші обіцянки, тільки більше не обзивайтеся», зазначається у повідомленні міноборони

Британська розвідка констатує, що русня втрачає перевагу у повітрі і все більше літаків (чотири сушки за 10 десять днів), коли вони потрапляють у щільні зони наших ППО, намагаючись прикрити з неба лаптів або просто блукають, бо пілоти русняві часто дохнуть, а нові ще як слід не навчені.

Пілотувати бомбардувальник, а після смерті перетворитися на ладу каліну. Пріскорбноє

 Русні відсьогодні закрили в’їзд до Естонії, Латвії, Литви та Польщі за короткостроковими шенгенами. Згодом до них може долучитися Фінляндія.

Українські хакери зламали сайт чвк Вагнера і заволоділи персональними даними усіх бойовиків. А отже їхні шанси повернутися живими знизилися ще у кілька разів


І традиційна картинка дня із соцмереж. Cьогодні класика

Вісник веселої русофобії