Десять хороших новин 2 березня

Десять хороших новин 2 березня

Непереможна українська армія відбила 170 атак копрокадаврів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизйнери набили 13 скупчень лаптів і склад боєприпасів.

Бряяянщина. Промовляєш і прям чути, як залякано бекають місцеві лапті Зе вар ін йор ленд бегін, покидьки. Причому зе громадянська блять вар, бо відповідальність на себе взяли РДК, це ваші хлопці, руськіє, просто зі стандартним набором хромосомів.  

Загалом спочатку було ніхуя не понятно але весело: губернатор Брянщини заявив, що на територію області, до села Любечани проникла укрофашистська ДРГ і обстріляла шкільний автобус. Там же захопили заручників у магазині і зайняли кілька житлових будинків. Стріляти у спину дитині і взяли в заручники фельдшера. Потім стали писати, що щось із цього насправді сталося у Сушанах, а ще там півсотні диверсантів підірвали електропідстанцію і газорозподільчу. Потім до русні відать дійшло, що їхні Любечани із Сушанами нікому нахуй не потрібні, раз вони самі їх плутають, і взагалі виглядають цю Любечани блять із Сушанами так, що навіть якби на них скинули брудну бомбу, ніхто би не помітив, стало би тільки ще більш по домашньому І щось там навіть спростували.

Ми вже були почали думати, що там або вагнерівці, або взагалі нічого не відбувалося, розстроїлися, але раптом у цьому монтіпайтоні з’явився новий персонаж – Російський добровольчий корпус. І заявив, що все це вони, але дітей не стріляли, заручників не брали, був один постраждалий прикордонник. Ще заявили, що звільнили Сушани і Любечани Брянської області силами півсотні своїх бійців. І що це початок громадяньскої війни. Принаймні так у вікіпедії написано.

Йоптваюмать, яка все таки росія інтересна країна. Шкода тільки, що по сусідству...

Бавовна у Коломні, це в нас околиці майбутньої московської народної республіки. Що там трапилося у цей загадковий день також ніхера не понятно, але навіть якщо це був «хлапок од самольота і свєчєніє тепліц» (Блок у ніх блять в пресслужбі реінкарнувався чи шо?) – все одно чудово, бо бавовна може і несправжня, а от паніка в лаптів сама справжнісінька. Це ми живемо у війні другий рік, нас вже мало чим злякаєш. А от до русні ще тільки починає долітати, що скоро у них може початися. Всюди. Да, і в Підмосков’ї теж.

Лаврова не пустили у Швейцарію на Конференцію з озброєння. Ну ж бо і Путін не Калігула, і Лавров не Інцитат, і Україна не нападала на Росію. Поні утерся і навчився навіть бубоніти по відеозв’язку, але більшість делегацій встали і підло вийшли прямо перед початком його онлайн-виступу. Так і читав лекцію стільцям

Вангую, що якби вона була на 2,5 години як у Путіна, то стільці би теж вийшли.

Наші прикордонники отримали з Франції два нові гелікоптери Airbus, з такими якраз зручно відстежувати диверсантів. І ще 14 чекаємо у березні з Хорватії

В Україні відкрито перший банк довгострокового зберігання крові. Еритроцити ми тепер можемо зберігати до 30 років. Створення банку забезпечить наявність компонентів рідкісних груп крові, які можуть бути у дефіциті, коли терміново потрібні, або потрібні у великій кількості

У Франції заарештували віллу олігарха з балалайні, власника Магнітогорського металургійного комбінату Віктора Рашнікова. Вартість особняка становить приблизно 23 млн євро. Тепер майно може бути конфісковано.

Декомунізація у Києві – вулицю Генерала Тупікова перейменували на Андрія Мельника, Тургенєвську на Олександра Кониського; Аляб’єва – на Гулаків-Артемовських, дитячу Центральну бібліотеку імені Зої Космодем’янської - на бібліотеку імені Грицька Бойка, Київський музей Пушкіна на «Садибу на Кудрявці».

AliExpress заборонив русні купувати дрони. А вже куплені обмежені у функціоналі.

На Росії під час випробувань вибухнув військово-транспортний літак. Один двохсотий, шість трьохсотих, Іл-76 розкурочило фюзеляж

Ми би і не раділи таким випадкам, лапті. Якби ваші літаки не бомбили наші міста.

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії