Десять хороших новин 2 листопада

Десять хороших новин 2 листопада

Непереможна українська армія відбила лаптям віру у майбутнє, нирки і наступалку у районах населених пунктів Макіївка, Невське і Білогорівка Луганської області та Верхньокамʼянське, Спірне, Бахмут, Майорськ, Первомайське, Новомихайлівка, Водяне, Павлівка і Пречистівка Донецької області. Крилаті козаченьки, ракетники і артилерія (до речі, в них завтра професійне свято), набили лаптям близько 20 скупчень, склад боєприпасів і позицію ППО. До стану хороших росіян еволюціонували аж 800 лаптів.

Із зерновим коридором росія обісралася, як, власне, багато хто і передбачав. Після заяви Туреччини про те, що вони виконуватимуть угоду так само, як і до демаршу росії «Ми нагадали нашим співрозмовникам, що виходу з угоди бути не може», русні нічого не залишилося крім як оголосити, що вони відновлюють свою участь у коридорі, оскільки «отримали необхідні письмові гарантії» що «морський гуманітарний коридор використовуватиметься лише відповідно до положень чорноморської ініціативи».

Знаєте від кого гарантії? Від України блять. Вангую, що вони і війну колись закінчать під письмові гарантії України щось там не робити з росією. І звісно ж ми їх на цьому не наїбем

У Херсоні непереможна українська армія спустила благодатний вогонь на позиції ППО лаптів на стадіоні Спартак. Не треба їм ППО, ми самі вирішуватимемо, що в нашому небі літатиме, а що падатиме.

Мєлодрама в Ульянівську. Чмобікі з Чувашії на полігоні стали возмущатися, чого це уряд їм пообіцяв одноразову виплату у 300 тисяч рублів, а тепер не платить. У відповідь співробітниця військкомату (ні дать ні взять, тотемна тварина Суровікіна) заявила, що це просто був законопроект, який не пройшов, тож вони всі можуть іти нахуй а потом в казарму.

Але почувати себе лохами неприятно, тому чмобікі заявили, що у такому разі ні у яку Україну вони не їхатимуть. Керівництво військової частини у відповідь скасувало стрільби і опечатало кімнату зі зброєю. Протест подавила росгвардія.

В Олександрівці на Донеччині війська путіна обікрали і спаскудили хату фанатки путіна. На відео вона кричить і плаче, що її батько загинув за руській мір у 2016, тепер вона жопу рвала заради русні, і отак от їй подякували. Тік-ток взвод, який вона застала у своєму домі, дружно заявили, що це не вони все засрали, розкидали і приготували сумки з награбованим щоби винести.

І взагалі, якась вона не патріотка

Польща розпочинає будівництво стіни на кордоні з росією. Паркан складатиметься з трьох рядів колючого дроту завширшки три метри та заввишки 2,5 метри, такий в них вже є на кордоні з Білоруссю. А тепер чекають на мігрантів з боку ерефії

Іспанія таки відправила нам знамениті ППО Hawk, про які було стільки розмов, а ще батарею зрк Aspide (захист стратегічних об’єктів), протитанкові ракетні комплекси, гармати та снаряди до них.

Британія запровадила персональні санкції проти чотирьох російських олігархів, а Швейцарія приєднується до санкцій проти Ірану.

Підвали багатоквартирних будинків у Москві почали очищувати і облаштовувати як бомбосховища. Тут з одного боку тепер купу грошей на цьому ділі розкрадуть, а з іншого, диверсантам працювати буде приємніше. І ще у столиці країни-200 відкрилася виставка трун і поховальних аксесуарів «Некрополь россия-2022».

А тут я навіть коментувати чи дописувати нічого не буду. Жителі селищ у Якутії не змогли взяти участь в онлайн-голосуванні за проведення до них інтернету… бо в них нема інтернету.

Організатори голосування перебачили варіант відправки свого волевиявлення поштою. Щоправда у частині селищ поштових відділень теж нема

І традиційна уартинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії