Десять хороших новин 2 серпня

Десять хороших новин 2 серпня

Непереможна українська армія не дала лаптям покращити тактичне положення на Харківському і Краматорському напрямках, провалила їм розвідку на Слов’янському і штурм на Бахмутському.

Премія Дарвіна цього року однозначно поїде на Херсонщину (якщо зустріне там ще хоч одного живого лаптя). Ці їбанати так розвантажували потяг з боєприпасами, що самі його підірвали. Намагаючись зробити максимальне задимлення

 «Приблизно об 11:20 в районі проведення робіт пролунав вибух. Точно визначити його природу не вдалося через щільну димову завісу. Втім, одразу після вибуху ешелон без жодного попередження почав рух у напрямку Криму. Особовий склад противника у паніці розбігся», – повідомляє ГУР

Непереможна українська армія звільнила ще сім населених пунктів на Херсонщині. Загалом звільнено 53 населені пункти. Назви поки не розголошуються.

Бельгія заморозила активи русні на понад 50 млрд євро, це кошти 1 129 фізосіб та 110 компаній

Російські курки за кордоном плачуться, що їх ображають. Вони гуляли, а їм, прямо на вулиці, стали розповідати про злочини лаптєармії. «Це так неприємно, навіть подорожувати далі перехотілось. Чому росіяни мають страждати через всю цю ситуацію?» Плак-плак.

Насправді, мало. Треба, щоби за кордоном їх пиздили. Люто. Одразу після уточнення громадянства. Щоби росіяни боялися виїжджати за межі росії. Щоби боялися розмовляти російською. Це у подальшому гарантуватиме спокій багатьом країнам.

Досить вже бути толерантними. З лаптями це не працює.

США ввели проти аліни кабаєвої нові санкці. Крім путінської матрьошки під санкції потрапили Кирило Стрємоусов, Володимир Сальдо та інші абізяни.

Тим часом у російських військах жаба їбе гадюку. Ще більше активізувалися міжнаціональні чвари, раніше буряти стрілялися з кадировцями, тепер тувінці воюють з руснею.

Тувинець з 55-ої лаптєногої бригади вистрелив у командира одного із розвідувальних батальйонів. Той відправив до тувинців БТР з особовим складом, який повинен був приборкати бунтівників. Росіяни розстріляли у трьох тувинців, інших поставили на коліна і змусили вибачатися

Русні нема чим сіятися, бо санкції. 97% насіння цукрового буряка, 77% соняшників, 50% кукурудзи, 40% рапсу були імпортні. А врожай вони відправляли на експорт. Попереду – банкрутства фермерів і суттєві недоотримання у бюджет.

За день ВДВ до дна так само як і за російський флот. Вже навіть русня розуміє, що це не елітні війська, а звичайна алкашня у тільниках. У ротах ВДВ залишилося по 7-14 голів, 20% втрат рф в Україні, тільки за офіційною інформацією – це лаптєногі десантники. З 2014 року ці заблуділки тільки ганблять свої шеврони. Доведено Гостомелем.

Соромно бути російським десантником.

Російська ліберота, та яка ми за мір, і нада думать толька про харошеє, раптово виявила, що більше не може складати TOEFL - міжнародний іспит з англійської, проведенням якого займається ETS. Цією забороною русню поставили в один ряд з Північною Кореєю. Складання TOEFL давало можливість студентам з балалайні вступати у європейські та північноамериканські виші.

Вісник веселої русофобії