Десять хороших новин 20 липня

Десять хороших новин 20 липня

Непереможна українська армія відбила атаки лаптів на кількох напрямках, втекти встигли не всі, особливо після спроби провести розвідку боєм.

Спецпідрозділ Kraken захопив у полон лаптєногого розвідника. Заливав, що служить в інженерно-технічних військах, поки наші козаченьки не залізли у його телефон. До речі, сімейна драма – у лаптя виявилася і дружина і коханка, фото його виклали, так шо тепер пизда йому полюбому

Наші козаченьки в’їбали по Антонівському мосту на Херсонщині. І сьогодні вночі мабуть добиватимуть, лапті нічого не можуть зробити проти Хаймарсів. Стратегічну важливість цього мосту важко переоцінити, з його знищенням у лаптів будуть відрізані як шляхи постачання, так і можливість зйобуватися, так шо на них очікуватиме Херсонський котел.

Розбито командний пункт і їхнє місце розташування. У Новій Каховці -фейерверк зі смерчів.

А ще на Херсонщині знищено сучасну ппошну рлску «Підліт». Удар був точний і здалеку, більше 100 км від наших позицій, ювелірна робота. Через те, що наші розколошматили лаптям цю херовіну, вони опинилися не тільки без очей, а ще і в ахуї, тому що зрозуміли, як далеко ми тепер дотягуємося.

Крисіянє ну дуже незадоволені через війну, бо це не тільки пересрало їм курортний сезон і уроніло ціни на нерухомість, а ще й зводить нанівець усе фермерство. Окупанти везуть з Херсону городину, і її – смачнішу і за значно нижчими цінами, моментально розкупають.

А ви на мітинг вийдіть, Путіну пожалуйтесь. Він же вас всіх так цінує, блядей.

Нормальні кримчани, звісно, радіють успіхам нашої непереможної армії, вболівають за Херсон, а щодо покупок, то вже давно свій до свого по своє.

Поки на росії «вагнер» від відчаю порозтикав всюди свої рекламні банери, бо у пвк страшенний недобір і вже давно нікого не відбраковують, непереможна українська армія скорочує популяцію цих уйобків. Чергову групу задвохсотили козаки з 58 омб імені гетьмана Виговського.

 Наша постійна рубрика «а шо там у Бєлгороді». Губернатор каже, що бєлгородщину знову обстріляли, у давно евакуйованих селах пошкоджено чотири будинки і навіть зажмурився один лапоть. Навіть не уявляю, хто би це міг зробити

США дадуть нам $170 млн на гуманітарну допомогу, а міжнародні кредитори погодились відтермінувати виплату державного боргу. Офіційні двосторонні кредитори України планують зупинити обслуговування боргу з 1 серпня 2022 до кінця 2023 року, з можливістю продовження на рік.

Схвалено сьомий пакет антиросійських санкцій. У ньому має бути заборона на імпорт російського золота (подейкують, що і прикраси таки включили) і посилено контроль за товарами та технологіями подвійного призначення.

Рубрика «отріцатєльний успєх». Жителям Пскова було настільки нєхуй чим зайнятися, що вони стали збирати гроші своїм бойовим лаптям на безпілотники (це до теми, що русня здебільшого засуджує війну). Вопщем, якось назбирали і делегувати одного лаптя, мабуть серед них самого розумного, купувати ці безпілотники в Естонію. Зачекайте, не ржіть.

В Естонії цей псковський делегат купив безпілотники і навіть спробував їх вивезти через кордон. Але був затриманий, бо місцеві правоохоронці зметикували що до чого і розцінили це як акт агресії. Товари ж подвійного призначення, хуй знає, навіщо він їх на росію пре.

Так шо тепер псковічі оголосили новий грошовий збір – цьому лаптю на адвоката

І про дива. Під час великого прибирання на Зміїному наші розвідники виявили там котика. Маленький, чорненький. Він чотири місяці прожив під окупацією, вижив під час усіх обстрілів і таки дочекався своїх людей.

Якщо його надумають поженити з Шафою, я встану у чергу за їхніми кошенятами.