Десять хороших новин 21 липня

Десять хороших новин 21 липня

Непереможна українська армія відбила чергові штурми у втопила у крові чергові розвідки боєм. Вуглегірська ТЕС поступово перетворюється для лаптів на нову Чорнобаївку – втрати може і менше, але пизди отримують з шаленою регулярністю. Необучаємі.

Тим часом наші крилаті козаченьки атакували винищувачем та гелікоптерами абізян на Херсонщині, в районі Великої Олександрівки й Ольгиного. Абізянські втрати ще уточнюються

Антонівський міст всьо. Непереможна українська армія відпрацювала настільки красиво, що він вже непридатний для перекидання важкої техніки і лапті облишили цю справу. Приток нового озброєння і техніки закінчився, а поламане лагодити нема кому. При цьому легковушки місцевих можуть їздити як і раніше.

У Штатах Палата представників закликала Блінкена оголосити Росію державою-спонсором тероризму, інкаше це зробить Конгрес, повідомляє Politico. Загалом не думаю, що хтось відмовиться, в України двопалатна підтримка.

Наступний крок – оголосити балалайню державою-терористом, але це мало вірогідно, поки між РФ і Штатами зберігаються хоч якісь бізнесові стосунки.

На росії здох черговий генерал, цього разу навіть без нашої участі. Генерал-майор ФСБ у відставці, 76-річний Євген Лобачов пішов гуляти у ліс і застрелився. Кажуть, мав проблеми зі здоров'ям і фінансами.

Це доля кожного російського каракуля – або він застрелиться сам, або йому допоможуть вдячні нащадки, або його задвохсотить непереможна українська армія. З України у пакетах поїхали, за даними моніторингової групи «Russian Officers killed in Ukraine» вже 10 лаптєногих генералів.

Українським банкам дозволили продавати безготівкову валюту громадянам, але тільки з подальшим розміщенням на депозит на строк від 3 місяців. І це реальний вихід для тих, хто досі намагається робити заощадження і купує для цього долар в обмінниках.

Машинобудівний гігант, шведсько-швейцарська компанія ABB йде з російського ринку. ABB спеціалізується у галузі електротехніки, енергетичного машинобудування та інформаційних технологій. Це не тільки черговий відтік технологій з балалайні, а й плюс 750 нових безробітних лаптів

Борис Джонсонюк хаста ла віста, але справа його живе. Велика Британія передасть Україні більше 20 самохідних установок M109 калібру 155 мм і 36 артилерійських установок L119 калібру 105 мм, а ще радіолокаційні системи контрбатарейної боротьби, понад 1600 одиниць протитанкової зброї, безпілотники з боєприпасами та понад 50 000 боєприпасів для артилерії.

Русня змушено скасувала військовий парад у Севастополі на день Військово-морського флоту РФ. Бояться бляді, що наші гарпуни, нептуни і хаймарси перетворять цей день на дно. Урочистих зборів моряків у Будинку офіцерів, святкового прийому командувача, а також традиційного свята для мешканців Севастополя також не буде, бо російські корита зараз або на вахті, або на ремонті, або на дні, а морські обізяни тепер чогось дуже бояться збиратися разом. Принаймні поки не вип’ють, на тому їхні казарми ще і тримаються.

Вчора я писала про псковських лаптів, які збирали спочатку на дрони для російської армії, а потім на адвоката своєму делегату, який попиздував їх купувати в Естонію. Лаптя і двох його подєльніков естонський суд визнав винними у підтримці агресії Росії проти України. Організатора засудили на 4 місяці за ґратами, решті – умовний термін і кожному відшкодувати судові витрати більше тисячі євро.

Ви не повірите, але росія навіть дно пробити не може самостійно, бо через санкції пішли іноземні компанії, що займалися для неї днопоглиблювальними роботами. Більшість інфраструктурних об'єктів наприклад в Арктиці на мілководді, тому там необхідно проводити великі обсяги робіт з поглиблення дна. А тепер хуюшкі