Десять хороших новин 22 серпня

Десять хороших новин 22 серпня

Непереможна українська армія натовкла лаптям на Бахмутському і Новопавлівському напрямках.

Дніпровська ТРО увела з-під носа лаптів БМП з повним боєкомплектом. Стоять хозяйські дядьки з вусами і розповідають, що ця беха кошмарила їхні позиції, тому вони придумали, як її можна «не викрасти, а цей, провести евакуацію» і увели її за 4 хвилини, з пробитим радіатором. Тепер полагодять і буде кошмарити русню.

Бавовна сьогодні розтеребонькала лаптям склади у Новій Каховці, також гупало у Херсоні, Білозірці та Чорнобаївці. Ну і вже традиційно у Севастополі, дуже потужно, у різних районах тремтіли шибки. "Влада" побігла перевіряти бомбосховища

Також непереможна українська армія вкотре помножила на нуль спроби лаптів полагодити Антонівський міст. Наші його ламають, лапті ремонтують, наші чекають, коли ремонт майже завершиться, хуярять по ньому з хаймарса, лапті верещать, чергова колона з боєприпасами вибухає, наші регочуть. Коли ти лапоть і припхався воювати з українцями, колесо Сансари виглядає саме так.

Хоча нє, в даному випадку це скоріше колесо із хом’ячками у клітці.

З Росії йде сервіс для аудіокнижок Storytel і книжковий сервіс Bookmate.

Henkel виставив свої 11 заводів на росії на продаж. Але головне - йде великий виробник софту Autodesk, на продукції якого працював роскосмос

Нова Зеландія вводить нові санкції проти русні, вони стосуватимуться головних абізян в «ДНР» та «ЛНР», 48 посадових осіб та організацію.

Врагі, кругом адні врагі. І Лукашенко

Сербія відмовляється від російської нафти. Бо санкції. Загалом експорт російської нафти знизився на 22% і є найнижчим за останні 5 місяців. Продаватимуть тепер Талібану, в обмін на трави з родзинками

Непереможна українська армія уїбала з Хаймарсів базу «Пятнашки» у Донецьку. Гупало кілька годин. Благодатним вогнем донецьку землю було очищено від танків, зрк, боєкомплектів і пачки лаптів.

Чехи зібрали для українців 24 млн крон на знак помсти Росії за окупацію Чехословаччини в 1968 році. Суму було зібрано за тиждень, хтось прикріплював до платежу повідомлення на кшталт "Путіне, це тобі за мене і моїх батьків. Вони тоді були молоді і хотіли жити повним життям...". Гроші витратять на потреби ЗСУ.

Пам’ятаєте відео з лаптєм, який в Естонії знімав тіктоки як він топче український прапор, ображає владу країни у якій живе і закликає русню її окупувати? Довийобувався, тепер проведе 510 годин на громадських роботах і заплатить 500 євро штрафу. Найсмішніше, що він спочатку пішов у нєсознанку, при тому, що на відео його фізіономія. Необучаємий народ.

У майбутній московській народній республіці почався масовий розпродаж маєтків на Рубльовці, на продаж виставлено 4 тис лотів на 2 трильони рублів. Власники давно звалили з росіюшки, а тепер позбавляються нерухомості (мабуть думають, що або скоро почне забирати їхня влада, або бомбити наша армія). У будь-якому разі зрозуміло, що життя на росії тепер для всіх ставатиме тільки гірше.

Новини про розпродаж репостять кремлівські пропагандисти з коментарями типу, ну і звалюйте, щури. Звісно їм заздрістно, Соловьйова на його віллу на Комо не пускають, Симоньян пише, як артисти співали на день аквафреша пісню "я остаюсь". Звісно блядь, хто ж вас куди таких і впустить і випустить.

І традиційне російське орейро. Владикавказ. У поліцію дзвонить жіночий голос і на фоні гімну України повідомляє, що у зливному бачку в туалеті лікарні №1 лежить бойовий отруюючий засіб. В лікарню одразу мчаться мусора і фсбшнинки і знаходять одноразову рукавичку з банкою, двома українськими шевронами і запискою, у якій терорист закликає російську владу піти нахуй а йому перерахувати 130 біткоїнов. Експертиза показала, що у банці були аналізи.

Затриманий - родич глави верховного суду Північної Осетії повідомив, що зробив таке, бо його дуже нервували події в Україні.

Цікаво, чому на нього не повісили смерть доньки Дугіна?

І традиційна картинка дня із соцмереж


Вісник веселої русофобії