Десять хороших новин 23 лютого

Десять хороших новин 23 лютого

Непереможна українська армія відбила близько сотні атак копрокадаврів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Під Вугледаром русня так обісралася, що більше не хоче іти у наступ ні тушкой ні чучелком.

Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 17 скупчень і чотири позиції зеніток.

Русню продовжують обсцикати по всіх дипломатичних каналах. На парламентській сесії ОБСЄ у якій ми, на знак протесту участі не брали, слово взяв депутат із Латвії Ріхардс Колс. Спочатку він обурився, чого це макаки беруть участь у людських заходах, а всі сидять, ніби нічого не сталося, а потім завершив свій виступ фразою про русскій корабель, яку матерною мабуть не вважають вже навіть у церкві.

Ще Генасамблея ООН на спеціальній сесій більшістю голосів закликала русню з’їбати нахер з України.

По кримських радіостанціях сьогодні крутили Гімн України і звернення Буданова. І абсолютно раптово сьогодні ж стався вибух на залізниці за 12 км від Сімферополя. Зупинився потяг Севас-Пітер та дві електрички, усіх довелося розвозити автобусами. Відповідальність за цей приємний сюрприз взяли на себе Атеш

Газманов таки убився на концерті на честь річниці війни, роблячи чергове сальто, через санкції залишився без двох квартир у Європі: влада Італії заморозила його нерухомість, щоби він її не продав і на якусь хуйню не потратив (комуналку платити все одно змушують), а в Латвії ніхто не хоче купувати його квартиру навіть з потрійною знижкою. Бо гидко.

Суд заарештував майно Оксани Марченко на понад 5,6 млрд грн за підозрою у фінансуванні лаптів. Серед заарештованого – акції, земля, чотири будинки і десять машин.

Броварська міськрада на Київщині розриває договір на оренду землі під церквою УПЦ МП у селі Требухів. Тепер земельну ділянку передадуть ПЦУ. Раніше тамтешня громада ухвалила рішення про перехід у ПЦУ, але московські попи не пускали українців у церкву. Тепер, коли землю також буде передано ПЦУ, нехай хоч самоспалюються. Головне щоби не у нашому храмі.

У Бєлгородській області впав літак міноборони РФ, який «виконував бойове завдання». Сушка рухнула на сарай із сіном, зайнялася пожежа, екіпаж врятуватися не встиг.  

В Албанії заарештовано судно з 22,5 тисячами тонн російської нафти, яку перевозили за фальшивими документами

Польща закрила останній пункт пропуску для вантажівок із Білорусі

 Зараз вже наступила річниця війни. Про підсумки ми мабуть трошки поговоримо завтра, а нині уявіть собі, як ці вишкребки лежать і трусяться, уявляючи, як і чим ми їх привітаємо. Бо ми привітаємо