Десять хороших новин 23 серпня

Десять хороших новин 23 серпня

Непереможна українська армія натовкла лаптям на Бахмутському напрямку, коли вони спробували провести розвідку боєм. На Авдіївському і Новопавлівському напрямках чмоні спробували прорвати оборону, отримали пизди і втекли зализувати рани.

У Донецьку фейерверк на складі БК, від захвату, заодно зі снарядами, розірвало кількох лаптів.

США готують рекордний трьохмільярдний пакет допомоги Україні, про який збираються повідомити завтра. Це гроші на дрони, озброєння, навчання особового складу тощо.

На Донбасі козаченьки уронілі чергову вертушку К-52, і до круглої цифри роз’їбали два склади з боєприпасами та два командних пункти.

Німеччина грозиться відправити в Україну озброєння ще на понад 500 млн євро. Правда наступного року, але все одно в хозяйстві знадобиться

Російська економіка накривається аліной кабаєвой: росімпорт упав на 50%, русня не має можливості виробляти вітчизняні версії продуктів, які купувала за кордоном і не може знайти нових постачальників і покупців товарів, які вона купувала і продавала по всьому світу. Загалом з балалайні звалили більше тисячі міжнародних компаній у різних галузях

У Ризі шумно і весело зносять 79-метровий радянський пам’ятник асвабадітєлю Латвії від латишів. «Союз росіян Латвії» намагався провести мітинг, міська рада не дозволила, вони все одно припиздували, кричали «фашизм не пройдьоть», але на їхнє велике розчарування копи навіть нікого не відпиздили.

Хоча ні, під вечір здається намутилася якась делюга з квітами і свічками.

А, і після демонтажу пам'ятник знищать. Музей окупації не визнав жодної з частин цього кам’яного одоробла художньою цінністю. Сподіваюся, будівельне сміття привезуть і викинуть на російське посольсво.

У Хмельницькому УПЦ МП, вірніше РПЦвУ, вирішила зробити хресну ходу до Почаївської лаври. Шлях пролягав через територію Волочиської територіальної громади. На біду ватанів з корогвами жителі цієї громади мали час і натхнення, тому зібралися і гуртом сказали московським попам з їхнім стадом або іти нахуй (через них ще матюкатися у празник, господи прости!), або зараз їм покажуть, що таке сердита українська женщіна, у якої ще не политі огірки.

Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Склад боєприпасів, що епічно роз’їбався 5 днів тому, вирішив, що ще не все втрачено і роз’їбався на біс. Русня запевняє, що то через спеку. Жителів села Тимоново знову грузять у теплушки і вивозять в евакуацію.

В Луцьку з меморіалу "Вічна Слава" демонтували 300-кілограмову радянську зірку. Цей виріб уїбанського гигантизму теж непогано було би викинути на російське посольство, наприклад у Києві, але вирішили поки зберігати.


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії