Десять хороших новин 23 жовтня

Десять хороших новин 23 жовтня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Бахмут, Кліщіївка, Новомихайлівка, Мар’їнка, Невельське, Первомайське та Авдіївка Донецької області. Крилаті козаченьки, ракетники та артилерія за добу погромила лаптям 11 скупчень, склад боєприпасів і зрк. Підтверджено 400 двохсотих за минулу добу.

Російська авіація продовжує героїчну боротьбу з власним авіапарком і російським населенням. Цього разу винищувач су-30 пизданувся на двоповерховий приватний будинок в Іркутську, у якому мешкало дві родини. Цього разу два пілоти ще більше нас порадували і не встигли катапультуватися, а потім просто задихнулися у кабіні. Будинок згорів, жильців у ньому, за даними рашазмі, на той час не було.

Гончаренко пише, що у Херсоні влаштували фейерверк в автівці «начальника СІЗО» Олега Тютюрая і є загиблі та поранені. Поки невідомо, яка доля спіткала цього конкретного колаборанта.

.А от пропагандон WarGonzo, він же Семен Пегов, вже точно підірвався під Донецьком, причому на своїй же міні. Співучасники його пишуть, що наступив Сьома на лепесток, а ці протипіхотні міни розкидає тільки русня. За попередніми даними, поранений у ногу. Знаючи російський новояз, це може значити і що її відірвало.

В Енергодарі бавовна завітала у готель «Аліса» в якому квартирувалися лапті. Скільки лаптів у підсумку відправилися у задзеркалля ще уточнюється. При цьому непереможна українська армія ділиться даними, що 22 жовтня в Енергодарі було знищено чотири гаубиці, три вантажівки з боєприпасами, уражено два урагани, разом з бойовими розрахунками, вбито 50 лаптів і поранено 40.

Росія та Білорусь пропустять молодіжний Чемпіонат світу з боксу через часові та матеріально-технічні обмеження, пов’язані з підготовкою спортсменів (всіх вже мобілізували чи шо?). А тим часом наша збірна з боксу здобула одразу три золоті нагороди на Чемпіонаті Європи і це найкращий результат в українській історії

Гайдай каже, що у Кремінній відмовились воювати 70% чмобіків 488-го мотострілково-лаптєногого полку. Проте втекти встигли не всі і зараз родіна, пиздюлями і погрозами намагається пробудити в них патріотизм.

Борис Джонсон здобув підтримку понад 100 депутатів Консервативної партії, а значить може поборотися за пост прем'єр-міністра Великої Британії. Знаю-знаю, ви не всі його любите, ви подекуди вважаєте, що він за наш рахунок піариться і все не так однозначно. Але все одно, багато хто йому в нас порадується. Ми-то із вами знаємо, що наявність хорошого настрою не можна недооцінювати.

Ізраїль лупанув по складу з сирійськими дронами, що призначалися для русні. Тобто замість того, щоби давати ППО нам, вони вирішили збивати іранські мопеди самі, причому оптом. Нууу, чому б ні, діло хозяйськоє

Іран русні ще балістичні ракети постачати зібрався, ви уж, будь ласка, і тут не підкачайте, дякумо авансом, смачного вам фалафелю

Вісник веселої русофобії