Десять хороших новин 24 червня

Десять хороших новин 24 червня

Непереможна українська армія відбила лаптям штурм і бажання ходити у розвідку на Харківщині та Луганщині. На Херсонщині лапті з абізянами відступають, послизаючись на кишках одне одного. Сьогодні друга армія світу залишила позиції та втекла в район Ольгіного

Крилаті козаченьки налупили з три десятки бронемашин, разом із пунктом ремонту техніки.

У героїчних Херсонських Партизанів черговий трофей – підірвали автомобіль колаборанта, «керівника департаменту молоді і спорту» Дмитра Савлученка, унаслідок чого він продемонстрував неспротивну поведінку і одразу здох.

Коротке життя в колаборанта на Херсонщині…

3.На росії загорівся і впав у поле військовий транспортний літак ІЛ-76, унаслідок чого загинуло вже мінімум п’ятеро лаптів. ІЛ прямував з Орєнбурга до Бєлгорода (там, до речі, сіьогодні військкомат ще підпалили), а у Рязані впав, порвавши лінії електропередач.

Британська розвідка тим часом повідомляє, що на росії закінчуються пілоти, через що їх набирають з вагнерівців. Тепер зрозуміло, чому з рф повалили як лемінги цивільні пілоти аерофлоту

І знов про вагнерівців. Немереможна українська армія очистила планету ще від одного упиря, да не простого, а Євгена Орлова. Командира зенітно-ракєтного взводу і автора книжки «Их там нет». Лапоть трапився марнославний, дуже любив лупити селфачі у зоні бойових дій. У Сирії та Лівії це йому якось миналося, а тут наші взяли і лайкнули.

Звершилось, у Греції почали пиздити русню.

Після 24 лютого хорошіє рускіє масово щеманулися у Грузію, Грецію і Туреччину. Грузини якось одразу дали понять, що вони їм ніхуя не генацвале, а тепер от і Грецію захлєснула вопіющая русофобія.

МЗС рф заявила, що «у Греції зафіксовано випадки дискримінації росіян та агресії проти них», тому країна є небезпечною для російських громадян. «Мали місце випадки побиття, після нападів постраждалим була потрібна госпіталізація. Грецькі банки часто вільно трактують введені ЄС незаконні обмежувальні заходи, блокують рахунки росіян за національною ознакою», – зазначив представник лавровні, додавши, що російська дипмісія у Греції щодня отримує скарги від росіян через порушення їхніх прав та інтересів.

Цікаво тільки, це їх місцеві пиздили чи українська діаспора?

Двохсотий лапоть, про якого зараз піде мова, своєю смертю заслужив право на власний пункт у хороших новинах. Мало того, що в Україні він провоював, перш ніж зажмуритися, цілих півтори доби. В нього ще і прізвище Чорнобаєв. Зі своїми 50 з гаком роками і прізвищем він поперся на війну, бо «все у нього було за покликом серця: він пішов служити батьківщині та президентові і завжди повторював, що наш президент – молодець». Військовий комісар додав, що він «віддав своє життя, щоби війна швидше закінчилася». І знаєте, із цим не посперечаєшся. Дійсно, чим більше лаптів повертатимуться додому у пакетах вже через півтори доби після приїзду, тим швидше в Україні настане мир.

ISW у своєму звіті повідомляє, що лапті зупиняться вже у найближчі тижні, а непереможна українська армія піде у контрнаступ. При цьому успіхи лаптів на Донбасі сумнівні і навіть тимчасова наша втрата Сєвєродонецька та Лисичанська не стане серйозним поворотним моментом.

ДБР та СБУ намутили собі жирну дічь. Бюро викрило на фінансуванні абізян колишнього нардепа Валерія Горбатова. Також у його помешканнях знайшли більше 6 тис. артефактів, викрадених з музеїв Криму та куплених у чорних археологів. Засмучує мене те, що Горбатов втік ще перед 24 лютого.

СБУ ж викрила агентурну мережу розвідки РФ, до якої входив нардеп Деркач, син голови СБУ

На росії вже нема грошей, щоби ховати двохсотих. Місцева влада, закупивши у промислових кількостях вінки, таблички і хрести, строчить у центр листи, сповнені відчаю, що заривати жмурів більше нема на що, а вони все їдуть і їдуть...

У Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна ліквідували кафедри російської мови і літератури. Натомість буде кафедра слов'янської філології, для чого залучили викладачів польської