Десять хороших новин 24 липня

Десять хороших новин 24 липня

Непереможна українська армія зі злим реготом і пиздюлінами продовжує ганяти лаптів з району Вуглегірської ТЕС і топити у крові їхні штурми на різних напрямках. Історичний день сьогодні стався у лаптів на Херсонщині – зазвичай вони тільки тримають оборону, але сьогодні переїли кірієшек зі смаком чорної ікри та вирішили потіснити наших козаків на двох напрямках. Ну, вопщем, те що від них залишилося тепер навіть собаки не їдять.

Бавовна сьогодні, за даними Бутусова, прилетіла у штаб лаптів у готелі окупованого Хрустального (раніше Красний Луч). Цаплієнко додає, що там перебували кадировці. Якраз збиралися на бойовий виїзд, але тепер поїдуть додому на власні поминки. Нагадаю, що Кадиров якраз передумав відправляти в Україну терміново створений для цього підрозділ, бо місцевим кланам кількість втрат дуже не подобається, а тік-ток їм не зайшов.

Також на північ від Мелітополя раптово пошкодилася залізнична колія, якою абізяни постачали техніку і зброю у район Василівки. Є підозри, що не обійшлося без партизанів.

Брати-поляки зібрали нам на Байрактар. Це близько $5 млн і збір продовжується, бо є ще охочі долучитися. Залишок коштів після купівлі «Байрактара» буде переведений на рахунок ЗСУ.

Наша постійна рубрика «сім кар єбічєскіх» у якій Сочі солірують другий день поспіль. Після потопу, яким залило перші поверхи будинків, змило 50 автівок і навіть вбило одну жінку, на місто налетіли смерчі. Традиційно чекаємо занижених повідомлень про втрати через добу.

Також непереможна українська армія настріляла сьогодні багато усілякої летючої хуйні. Підрозділ ППО 25 бригади збив з Ігли штурмовик Су-25 «Грач», а Холодноярці – суперсучасний і невразливий до українських РЕБ безпілотник Zala. Наші просто не знали що то невідімка, тому побачили і уронілі. Бігме то все від русофобії

А, ну і батарею ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського розколошматили. Що значить вона не літає? Літала як ластівка, тільки низенько і окремими частинами.

Біля Лисичанська непереможна українська армія поклала піздрозділ омону з далекого острова Сахалін. Як мінімум дюжина – двохсоті, решта – трьохсоточка. Тільки заїхали на ротацію.

От мені цікаво – а сахалінський омон схуялі взагалі забув у Лисичанську? Я розумію, що вони там літо у себе на острові тільки по телевізору бачили, але не можна було втопитися десь на курорті у Сочі і не засирати нашу землю? До цього з Курил якихось недобитків прислали, там такими темпами скоро взагалі лаптів не залишиться, будуть знову з Криму відправляти срочників.

Ну а шо, це у вас раніше було «дальше Чопа не пошлют», а потім мама з татом проголосували за росію, так шо тепер мілості просят у сраку вашей новой необ’ятной родіни.

Українська ППО щодня додає у майстерності. Сьогодні знищили всі російські "Калібри", а авіація завдала близько 10 групових ударів по лаптях. Поламано три взводні опорні пункти, скупчення бойової броньованої техніки і купу гарматного м’яса.

А ця новина прям як із сучасних українських анекдотів – МВС забрала у мирних українців два танки, які ті віджали у лаптів. Повідомляє про це перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін. Населений пункт не називає, десь на півночі. Цікаво, як вони до того у хозяйстві знадобились

У Маріуполі лапті влаштували дітям «свято» на руїнах парку Веселка і хотіли засняти гарний сюжетік для пропагандонів, але щось пішло не так. Бо наші українські діти, чи не всі як один, не змовляючись, розквітили асфальт жовто-блакитними малюнками

Власників авто без глушника, які, попри заборону місцевих рад, продвожують ганяти дорогами з гучністю реактивного літака, дозволили штрафувати на місці, вилучаючи їхні їбані корита з тарахтєлками.

Ладно, останній пункт я вигадала, можна раз на рік і помріяти. Але як би добре було...