Десять хороших новин 24 січня

Десять хороших новин 24 січня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів: Червонопопівка Луганської області; Білогорівка, Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Красногорівка, Водяне, Мар’їнка Донецької області. Наступ на Запоріжжі, на який лапті намагалися розкочегаритися останні три дні, за даними ISW утопився в крові і кишках.

Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям трьох алігаторів за 30 хвилин, сушку, а потім ще випили кави і розгромили вісім скупчень.

Байден погрожує відправити нам від 10 до 30 танків Абрамс, якщо Німеччина нарешті знесеться на свої Леопарди. Рішення буде оголошене вже після німецького.

А німецьке вже по ходу є. Додавили. Spiegel пише, що Шольц ухвалив рішення дозволити експорт танків, які перебувають на озброєнні інших держав. Тепер Польща зможе передати нам дівізіон Леопардів, як і збиралася

Польща перемогла Німеччину у танковому бою. Їбанутися

Уряд Норвегії розглядає можливість передати нам 8 Leopard 2. Шо мало, подивіться, скільки там тієї Норвегії

Залужний отримав у спадок від американця українського походження Григорія Степанця $1 млн і віддав всі ці гроші на потреби української армії. Крутість нашого главкома видна із космосу.

У Маріуполі непереможна українська армія влаштувала салют у казармі необучаємих. Андрющенко каже, що це цілком могла бути і дон-дон-казарма. А до цього був дон-дон-госпіталь. Щось падуча напала на тіктокерів.

А ще Героїчний Маріупольський Спротив застремоусив трьох руснявих офіцерів. Русня ж усе звалила на «бандитські розборки». За великим рахунком так воно і є, розібралися з бандитами, хулі.

У Бердянську абізяна Валентина Мамай, яка організовувала «ріфірєндум» і здавала місцевих патріотів, якось невдало поставила на місце у своєму відрі з болтами прикурювач і трошки вибухнула. Тепер лежить у лікарні, дуже погано почувається і зовсім не увєрєна в завтрашнєм днє

Суд арештував два російських літаки АН-148 на 10 млн євро

У Сімферополі сьогодні щось дуже сильно бомбило в одному районі міста. Пишуть, що прямо вікна дрижали. Гупало разів п’ять. Відео прильотів нема, про ППО також не повідомлялося. Дуже цікаво, шо то було.  

УЄФА продовжила дискваліфікацію руснявих команд на участь у європейських турнірах. Ну тобто усі лапотні клуби та збірні і далі будуть відсторонені від змагань під егідою ФІФА та УЄФА. Пизда російському футболу

І є ще хороші новини крім танчиків. Кулеба каже, що крига скресла у питанні літачків і на новому рамштайні у лютому вже можуть бути відповідні рішення