Десять хороших новин 24 серпня

Десять хороших новин 24 серпня

31-й рік Незалежності, і ми досі незалежні, і б’ємося так, що весь світ прифігів. Північна залупа у передсмертній агонії влаштовує тривогу за тривогою, погромили купу будинків, повбивали людей. Але Україну їм, сукам, ніколи не знищити.

І парад зі спаленої руснявої техніки на Хрещатику – це топчик.

Я знаю, те що ми нація великих відчайдухів і воїнів - для нас не новина. Але це виявилося новиною для них. Дуже хуйовою, я би сказала навіть невтішною новиною. Козаченьки, до речі, сьогодні на фронті особливо лютують. Лапті у перехопленнях виють, що їм пиздець, бо укри як з цепі зірвалися.

Непереможна українська армія втім сьогодні займалася звичайними лаптєфобськими справами. Втопили у крові наступ на Слов’янському напрямку, дали пизди на Новопавлівському і Бахмутському. Спроба встановити повний контроль над Пісками закінчилася для лаптів ганьбою і відступом, а наступ на Південнобузькому вони ще довго бачитимуть у кошмарах.

Сергій Тахмазов пише, що авіація лаптів сьогодні «двічі мужньо відпрацювала по кацапським же позиціям»

На Запоріжжі партизани влаштували до Дня Незалежності святковий фейерверк із гауляйтера Сушка. Автомобіль «голови смт Михайлівка» вибухнув під час руху

 США видає Україні $3 млрд у якості безповоротного гранту. У пакет допомоги увійшли: 6 зрк NASAMS з боєприпасами; 245 тисяч снарядів для 155-мм артилерійських боєприпасів; 65 тисяч снарядів для 120-мм мінометів; 24 протиартилерійських РЛС; безпілотні літальні системи Puma (UAS) і допоміжне обладнання для систем UAS Scan Eagle; безпілотники VAMPIRE; ракетні системи з лазерним наведенням; фінансування навчання, обслуговування та підтримки техніки.

Борис Джонсон у свою чергу пообіцяв понад $63 млн військової допомоги. Зокрема 850 ручних мікродронів Black Hornet для використання в містах і селах, щоби непомітно відстежувати пересування лаптів і транспортні засоби для пошуку мін у водах.

Наша постійна рубрика «горящая россія». У москві на триповерховому ринку палають склади, площа потужної пожежі становить понад 1,5 тис. кв.м, вже відомо про мінімум одного загиблого.

Ще у 20 км від москви загорівся ліс, усе у вогні і диму, загасити поки не можуть.

Росія відзначає День Незалежності України не тільки з огоньком, а й з масовим психозом, хтось замінував усі ТЦ москви від імені «анонімів з України». Примітно, що кінологи перевіряли не кожен ТЦ, тобто на безпеку поки дивляться крізь пальці. Іф ю ноу вот ай мін

В Орловській області самотній герой на веліку з другого разу підпалив обладміністрацію коктейлем Молотова. Будівлю на жаль загасили. Місцева влада повідомила, що це так хтось «вирішив відзначити День незалежності України»

На Херсонщині непереможна українська армія знову в’їбала по ГЕС, повідомляє Хлань. За даними Братчука козаченьки сьогодні демілітаризували БК у Токмаку і Чаплинці, базу у Ровеньках, Бериславському районі і Чаплинці.

Біля берегів Італії втопилася яхта російського олігарха, співвласника холдинга "Кузбассразрезуголь" Геннадія Айвазяна, вартістю $50 млн. Судячи з опису, їй якось пробило дно. Дуже символічно.


І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії