Десять хороших новин 25 серпня

Десять хороших новин 25 серпня

Непереможна українська армія відкинула лаптів з їхнім недолугим наступом біля Петрівки на Харківському напрямку і на Слов’янському неподалік Долини та Дмитрівки.

На Краматорському напрямку спроба покращення тактичного положення біля Старого Каравану закінчилася для абізян погіршенням тактичного положення, здоров’я і подальшої якості життя

На Бахмутському і Авдіївському напрямках мамкіни штурмоватєлі спробували просунутися і навіть прорвати оборону, але вийшло так, що самі трошки прорвалися.

На Південнобузькому у районі Благодатного лапті прийшли і дуже просили дати їм пизди, отримали повну панамку і уповзли ділитися враженнями з командуванням.

Поламали лаптям 2 командних пункти, дві бази і 2 склади з боєприпасами. А, і у Херсоні, пишуть, бавовна.

На Мелітопольщині у Приазовському партизани винесли у повітря штаб лаптів, що суттєво ускладнить майбутній «ріфірендум». Бо підходити до всього, що із ним пов’язано і місцевим, і русні вже тупо страшно. Раніше партизани повідомили, що одразу знищуватимуть все і всіх, хто буде задіяний у цьому йобаному цирку. Так шо потім не ображайтеся.

Румунія передала Україні новий пакет військової допомоги: сотні одиниць стрілецької зброї, десятки тисяч боєприпасів і запасних частин для різного озброєння, вопщем все корисне і по хозяйству.

Іспанія ще не передала, але дуже сильно обіцяє батарею ППО, 20 броньованих машин та 75 палет із боєприпасами для польової артилерії. А у вересні приїде тепла зимова форма. Посол Погорельцев подякував іспанській владі за допомогу і заявив, що загалом Київ найбільше цікавлять міномети і гаубиці

Поки влада Одеси декомунізувала фасад свого залізничного вокзалу, сороміцько завішавши назву міста російською та орден членіна банером, наші сусіди показують, що таке справжній двіж. У Латвії сьогодні викорчували останню зі стел величезної кам’яної дури, що її встановили у Ризі совки на честь себе самих. Падіння 79-метрової дури спостерігачі зустріли оплесками.

І ще пам’ятник радянському асвабадітєлю Польщі від поляків знесли у місті Бжег

Американський фінансовий гігант, найбільший міжнародний банк Сitigroup валить з росії. Це як мінімум 2300 безробітних лаптєй

 У Києві перейменували 95 вулиць. Більше не буде Тульської, Мічуріна, Чєхова, Маяковського, Карла Маркса. Зате будуть Мелітопольська і Героїв УПА.

Ви помітили тролінг? Римського-Корсакова – на Римська; Валентина Сєрова – на Сірожупанників; Маршала Малиновського – на Героїв полку "Азов"; Героїв війни – Українських повстанців; Пітерська – Лондонська; пров. Шишкінський – пров. Іллі Рєпіна.

Але є і великий мінус. Я щось не бачу серед назв вулицю Романа Ратушного. Невже за два місяці опрацювати цю пропозицію не встигли? За перейменування вулиці Волгоградської (Солом’янка) на Ратушного проголосували майже 30 тисяч киян. Тобто найбільше голосів було саме за таку назву. Тобто Волгоградська у нас так і залишилась? Сподіваюся, що її збираються перейменувати наступним часом, окремо і в урочистій обстановці.

А поки це знаєте, як у тій приказці – що буде, якщо до двох кілограмів повидла додати півкілограми гівна. Два з половиною кілограми гівна

У Курській області партизани підірвали частину залізниці на ділянці перегону «Клюква-Курськ». Через пошкодження рух поїздів не зупинили, проте швидкість потягам довелося скинути

Найбільша фракція Європарламенту - Європейська народна партія - підтримала заборону на видачу туристичних віз русні. «Мені важко уявити, що в нас одночасно є біженці з України і росіяни, які насолоджуються тут життям», – сказав її глава.

Понад 300 млн грн, арештованих у сина Януковича, передадуть українській розвідці

Резніков і Буданов кажуть, що у війні настав переламний момент. За даними ISW непереможна українська армія вже відбила у русні територію розміром з Данію. А за останні 39 днів вони захопили територію розміром з Андорру (1% від ними втраченого). Це гра у довгу, але вже очевидно, чиєю перемогою вона зрештою закінчиться

Смерть ворогам!

І традиційна картинка дня із соцмереж

Вісник веселої русофобії