Десять хороших новин 26 грудня

Десять хороших новин 26 грудня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгороднє, Бахмут, Курдюмівка, Майорськ, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери налупили лаптям шість скупчень і чотири пункти управління

НЛО сьогодні знову прилетіло на Енгельс, замочило трьох лаптів, серед них пілота бойової авіації і влаштувало пожежу на 120 квадратів. При цьому русня кинулася стверджувати, що це їхня ППО знову збила український безпілотнік і нічого такого не сталося. Лапті у соцмережах іронізують, що український безпілотник було збито на фюзеляжі російського бомбардувальника і верещать, що командування знову приховує втрати.

Щоби дізнатися, що там тепер із літаками, треба дочекатися нових супутникових знімків. Так шо лапті мабуть увесь день і ніч клеїтимуть із картону, гівна і палок нові бомбардувальники, щоби з космосу побачили наскільки вони відстала цивілізація і втратили до них інтерес виглядало так, ніби нічого не трапилося.

У Криму провалився Новорічний сезон – мамулічки більше не хочуть святкувати Новий рік та Різдво в Алушті по-домашньому навіть із 70% знижкою, бо російському ППО не довіряють вже навіть найзапекліші патріоти дегенерати. На літо теж вже ніхера не бронюють. Такі стали блять осторожні, аж нудно.

Вагнерівці під Бахмутом записали звернення до військового командування, бо у них закінчилися снаряди. Два дуже грозних воєватєля у масках обурюються, що у них тут співучасники по ОПГ гинуть, а вони нічим не можуть допомогти.

Але підкріплення вже їде – Асєєв пише, що на Бахмутський везуть роту «пижиків» з довічного - ґвалтівників, людожерів, серійних вбивць. Так шо скоро воєватєлі не тільки не матимуть чим стріляти, а ще й боятимуться ходити в туалет по одному

Наша постійна рубрика «горящая росія». Цього разу фаєр-шоу дають у Новосибірську, місцеві пабліки повідомляють, що перед великою пожежею на складі було чути вибухи. Горіло на двох тисячах квадратів.

Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Луганщині». Гайдай каже, що з Кремінної вже з’їбало військове лаптєноге командування.

Німеччина виділила €35 на навчання та інші потреби українських дітей

Фінни придумали новий спосіб знущатися з русні. Вони помітили, що лапті, які не можуть купити деталі на свої іномарки через санкції, повадилися відряджати когось до них, щоби купити їх у фінських магазинах. Так шо тепер деталі в автомагазинах продаються тільки власникам машин із місцевими номерами.

В Індії несподівано помер один із найбагатших російських депутатів, голова комітету з аграрної політики законодавчих зборів Володимирської області Павло Антов. Основна версія – самогубство. А за два дні до цього знайшли мертвим його попутника.

Нещасна любов?

Україна ініціює процес виключення балалайні з Радбезу ООН та взагалі з ООН, бо вона ніколи не проходила правомірної процедури набуття членства і займає місце СРСР незаконно. Тупо приперлася туди після розвалу совка і прилипла як гівно до чемоданчика.

Цікаво, чи вистачить в ООН горішків на таке "небезпечне" рішення

Вісник веселої русофобії