Десять хороших новин 26 липня

Десять хороших новин 26 липня

Непереможна українська армія виїбала і висушила русню на Краматорському, Слов’янському, Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках. Усі спроби штурмів захлинулися у крові і замоталися у кишках.

У Дагестані, схоже, наростає народний спротив. Між Калмикією і Дагестаном 12 товарняків зійшли з рейок з дуже підозрілих. причин«Попередні дані свідчать, що на цій ділянці частково було ослаблене залізничне полотно. У кількох місцях рейки були відсутні зовсім, в інших місцях вони були розхитані», – розповідають свідки. Місцева влада настільки в ахуї, що досі не знає, як прокоментувати інцидент.

Наша постійна рубрика «командырявые». Примземлено і демілітаризовано командира вертолітної ланки майора Олександра Савельєва.

А взагалі народженим повзати не судилося літати. Нині русняві літаки дуже часто падають, вірніше «жорстко приземляються», бо по-перше, ніхуя літати не вміють, а по друге санкції, нізвідки дістати деталі.

Наприклад, літак, що летів із Москви, здійснив аварійну посадку на Сахаліні через спущене колесо. Sukhoi Superjet, який прямував рейсом Анталья – Уфа, сів в аеропорту Мінеральних Вод через несправність системи герметизації. А у Ставропольському районі легкомоторний гідроплан Borey взагалі гепнувся під час заходу на посадку.

У Фінляндії набирає підтримки ініціатива заборонити давати туристичні візи русні. У кремлі від цього вже сруть цеглою і погрожують якимись заходами, але бігме, ну що лаптєногі можуть зробити країні – члену ЄС і майбутньому члену НАТО?

Пресслужба Tetra Pak повідомила, що вони йдуть з росії. Так шо тепер і молоко в бідоні, і сік у банці, і сирочок з лопати. Хоча, звідки у русні гроші на сирочок, враховуючи стан їхньої економіки і кількість підприємств під санкціями. А бояру, на радість лаптям, досі продають у пластику і склі. Бо русня може бути голодною, але не має бути тверезою

Україна отримала відтермінування виплат за зовнішніми зобов‘язаннями. Відстрочка діятиме до кінця 2023 року. Зекономлені гроші будуть спрямовані на виплати військовим, пенсії, соціальні програми та підтримку економіки.

Німеччина передала Україні реактивні системи залпового вогню Mars II і ще три гаубиці Panzerhaubitzen 2000

Європа може перестати видавати шенгенські візи русні. Поки це тільки пароксизми і фанаберії МЗС РФ, але «міністерство уважно фіксує заклики, що доносяться з Європи, припинити видачу шенгенських віз росіянам», – хничуть у консульському департаменті. Латвія, Литва, Польща, Чехія та Естонія вже майже повністю зупинили оформлення віз лаптям. Данське посольство не забороняло видачу віз громадянам Росії, проте запропонувало звертатися до візових центрів інших країн. У візових центрах Німеччини, Австрії та Франції зараз також призупинено запис. Запис у візовий центр Італії доступний на кінець вересня, візовий центр Швеції – на кінець серпня.

У русні епідемія депресії. За словами президента психотерапевтичної асоціації Сергяі Бабина, лапті налякані, розгублені і намагаються взяти себе у руки (краще би їх на себе наклали, слимаки безпомічні). Продажі антидепресантів виросли майже на 52% і прогнозується подальший збільшений попит.

Вони бачать, що майбутнього у них нема. А у нас є, ми з вами просто зараз його виборюємо. І від розуміння, наскільки ми круті, інколи перехоплює подих.