Десять хороших новин 26 січня

Десять хороших новин 26 січня

Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка, Благодатне, Бахмут, Кліщіївка, Мар’їнка, Вугледар і Павлівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 26-ніхуясобі скупчень, дві позиції зеніток, чотири склади боєприпасів, пункт управління, уронілі сушку, алігатора і два безпілотніка.

Штати вже офіційно оголосили, що передадуть нам 31 штуку Абрамсів. Станеться це, правда, не раніше весни, зате це будуть самі наворочені Абрамси і наші ведмедики скоро вже поїдуть на них учитися.

Тим часом все більше країн повідомляють про рішучу готовність відправити нам свої танки. Долучилася Канада зі свома чотирма Леопардами, Словаччина з тридцятьма (!) Т-72, Швеція грозиться поставити свої Stridsvagn 122, причому аж 120 штук і це шведська модифікація Леопарда, хоч і звучить як назва столика з ікеї.

Швейцарія тим часом вирішила не тримати нейтралітет і повноцінно запровадити дев’ятий пакет антиросійських санкцій ЄС. Це санкції щодо експорту технологій подвійного призначення, інвестицій в енергетичний та видобувний сектори, реклами та маркетингу

З балалайні йде найбільша у світі целюлозно-паперова компанія International Paper. Русняві партнери компанії викуплять її частку орієнтовно за 500 млн доларів. Враховуючи, що перед цим з рф пішли компанія Sylvamo Corporation, скоро лаптям точно доведеться писати на бересті.

Наша постійна рубрика «горящая росія» сьогодні особливо з вогником, бо у Кірові горіла Феодорівська церква, у якій лаптів благословляли на війну

США нададуть нам не тільки Абрамсів і всякі корисні ніштяки для делаптифікації світу, а й $125 млн для того, щоби пофіксити проблеми в енергетиці

Штати ввели санкції проти ПВК «Вагнера» і голови Федеральної служби виконання покарань рф у Тулі Івана Прокопенка, який допомагав Пригожину вербувати нове м’ясо. І тут під санкціх потрапило акціонерне товариство Terra Tech, що постачає космічні знімки, отримані безпілотниками, китайський дослідницький інститут космічної науки та техніки Чанша Тяньї, який замовив Terra Tech супутникові знімки і «БАРЛ» - руснява космічна компанія, що надає лаптям супутникові знімки високого дозволу.

Так шо можна сказати, що США вичавили вагнеру очі у якомусь сенсі

Спілка європейських футбольних асоціацій позбавила Казань права прийняти поєдинок за Суперкубок УЄФА-2023. Йдеться про традиційний футбольний матч між переможцями Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Він мав відбутися на казанському місцевому стадіоні «Ак Барс Арена».

Звершилось довгоочікуване і можливо навіть непоправне – ми його втратили. Микола Тищенко з Тайланду заявив, що не повернеться в Україну. Принаймні поки не закінчить всі свої справи у Таїланді. А враховуючи, що його вже вигнали із партії, у Миколи в Таї буде стільки справ, що він не поїде звідти доки його не депортують. Так, він йшов по мажоритарці і через це його не можуть вигнати взагалі з народних депутатів, але хуй він ще полетить у якісь відрядження.

Хто б нам у 2021 так році сказав, що після усіх скандалів з вечірками, Велюром і договорняками Зеленському упаде забрало за невчасну Коліну поїздку у Таїланд? Життя непередбачуване як Тищенківські коментарі на історичну тематику.